Twenthe heeft wonder nodig om nacompetitie te ontlopen

De kans is groot dat vv Twenthe veroordeeld is tot het spelen van nacompetitie om degradatie te ontlopen. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vanmiddag op eigen veld met 0-3 van Saasveldia en zag concurrent losser winnen van Reutum (3-1). De Goorse Tricolores staan nu op de 12e (nacompetitie-) plek met nog een wedstrijd voor de boeg en moeten volgende week een resultaat halen tegen koploper Eilermark dat dan het kampioenschap binnen kan halen en is dan ook afhankelijk van het resultaat van Losser dat dan tegen De Tukkers speelt.

Tegen Saasveldia speelde Twenthe aanvankelijk zeker niet slecht maar zag Saasveldia uit een spaarzame aanval de 0-1 maken. Daarna schoot Jelle Horselenberg op de paal namens Twenthe en had dus de nodige pech. 0-1 was ook de ruststand. in de tweede helft opende Twenthe weer sterk en werd het via vier goede aanvallen gevaarlijk maar was het met name de doelman van Saasveldia die een Goorse treffer in de weg stond. De eerste de beste uitval van de bezoekers leidde direct tot de 0-2 na tien minuten in de tweede helft. Twenthe bleef het proberen maar ondanks hard werken lukte er in de afronding niet veel. Dat lukte Saasveldia nog wel een keer en na de 0-3 halverwege het tweede bedrijf was de wedstrijd gelopen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe verliest ruim van Saasveldia7 oktober 2018 Twenthe verliest ruim van Saasveldia Twenthe leed vanmiddag in Saasveld de tweede competitie-nederlaag in het prille voetbalseizoen. Tegen Saasveldia met 5-1 verloren. De Goorse Tricolores begonnen goed aan het duel en kregen […]
  • GFC voor de titel, Twenthe op rand nacompetitie25 mei 2019 GFC voor de titel, Twenthe op rand nacompetitie Het moet een memorabele dag worden voor GFC morgen. De laatste wedstrijd in het zondagvoetbal kan voor de rood zwarten een afscheid worden met een gouden randje. Bij winst in en tegen […]
  • Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup12 november 2019 Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup Twenthe heeft vanavond de derde poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 4-0 gewonnen van het zaterdagteam van De Zweef. Bij rust was het 1-0 door een treffer van de jonge Luuk […]
  • Twenthe blijft steken op 0-0 tegen DSVD7 april 2019 Twenthe blijft steken op 0-0 tegen DSVD Het eindigde zoals het begin vanmiddag in Deurningen. Twenthe kwam niet scoren en dat lukte ook opponent DSVD niet. Met de 0-0 was de Goorse ploeg na afloop het minst gelukkig want […]
  • Zware duels voor Twenthe en Hector6 oktober 2018 Zware duels voor Twenthe en Hector Het lijkt erop dat de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G de borst nat kunnen maken. Twenthe gaat in 3A op bezoek bij Saasveldia. Die ploeg walste vorige week nog met 6-0 […]