GFC één zege verwijderd van titel

GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood zwarten feit. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vandaag met 4-0 van sv Enter. Een overwinning die na rust tot stand kwam. Bij het rust was het namelijk nog 0-0 na een gelijkgaande wedstrijd met twee goede doelmannen.

direct na rust werd de ban gebroken door Edo Schnieder die kon scoren na een uitstekende pass van Simon Ruumpol. Na een klein uur voetbal werd het 2-0 toen diezelfde edo Schnieder na een hoekschop de bal uit de kluts binnen kon werken. Het werd 3-0 in de 69e minuut toen Simon Ruumpol met een leep passje weer aan de basis stond van een treffer. Hij bediende Olaf Siegers die voor de derde Goorse treffer van de middag tekende. Het slotakkoord was voor Thijs Moormann. Hij kopte fraai de 4-0 binnen uit een hoekschop. GFC pakte met de zege ook de derde periodetitel maar zal niet meedoen aan een eventuele nacompetitie omdat promotie niet mogelijk is vanwege de verhuizing naar het zaterdagvoetbal. op de ranglijst is GFC de nummer twee met drie punten achterstand op Diepenveen maar wel met beter doelsaldo waardoor het kampioenschap bij een overwinning volgende week een feit is.

Gerelateerde berichten

  • GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland9 mei 2019 GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer […]
  • GFC wint verdiend van Nieuw Heeten25 november 2018 GFC wint verdiend van Nieuw Heeten GFC heeft vanmiddag een belangrijke en verdiende zege geboekt in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal. Op eigen veld werd SV Nieuw Heeten met 3-1 aan de zegekar gebonden. Bij […]
  • GFC komt in Raalte niet verder dan 2-218 november 2018 GFC komt in Raalte niet verder dan 2-2 GFC kwam vanmiddag in de achtste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen tegen hekkensluiter Raalte niet verder dan 2-2. Daarmee behaalde Raalte het eerste punt van het seizoen. GFC was […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • GFC heeft weinig moeite met Enter6 mei 2018 GFC heeft weinig moeite met Enter GFC heeft vanmiddag zonder heel veel moeite het uitduel met laagvlieger sv Enter gewonnen: 1-2. De Goorse zege kreeg al gestalte in het eerste kwartier toen de twee GFC-goals vielen. Na […]