GFC één zege verwijderd van titel

GFC kan zich volgende week kronen tot kampioen van de vierde klasse G. Dan staat de topper tegen in en tegen Diepenveen op het programma en bij een overwinning is de titel voor de rood zwarten feit. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vandaag met 4-0 van sv Enter. Een overwinning die na rust tot stand kwam. Bij het rust was het namelijk nog 0-0 na een gelijkgaande wedstrijd met twee goede doelmannen.

direct na rust werd de ban gebroken door Edo Schnieder die kon scoren na een uitstekende pass van Simon Ruumpol. Na een klein uur voetbal werd het 2-0 toen diezelfde edo Schnieder na een hoekschop de bal uit de kluts binnen kon werken. Het werd 3-0 in de 69e minuut toen Simon Ruumpol met een leep passje weer aan de basis stond van een treffer. Hij bediende Olaf Siegers die voor de derde Goorse treffer van de middag tekende. Het slotakkoord was voor Thijs Moormann. Hij kopte fraai de 4-0 binnen uit een hoekschop. GFC pakte met de zege ook de derde periodetitel maar zal niet meedoen aan een eventuele nacompetitie omdat promotie niet mogelijk is vanwege de verhuizing naar het zaterdagvoetbal. op de ranglijst is GFC de nummer twee met drie punten achterstand op Diepenveen maar wel met beter doelsaldo waardoor het kampioenschap bij een overwinning volgende week een feit is.