Berthil Schabbink ‘wettelijk’ volwassen

‘Volgens de wet volwassen’ staat op één van de spandoeken geschreven. Het is feest in huize Schabbink aan de van Hoevellstraat. Berthil Schabbink is, vandaag op de 20e mei, 18 jaar geworden. Gitarist, zanger, schrijver, spits van Hector A1, frequent petdrager én medewerker van deze site. Maar volgens zijn vrienden is er meer en dat staat dan weer op uitingen die bij zijn woning zijn opgehangen. De eerste biertjes én cocktails, zijn er gisteren en vannacht al op gedronken. Er zullen er nog wel velen volgen. Namens alle vrienden, familie, buren én kennissen: Van harte en nog vele jaren in ‘volwassenheid’ gewenst !

Gerelateerde berichten

  • Dylan is 18 jaar !28 juni 2020 Dylan is 18 jaar ! Dylan Dennenberg is vandaag 18 jaar geworden en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Familie en vrienden van de jonge Hectoriaan hebben daarvoor de tuin al mooi versierd en gaan er […]
  • Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’6 mei 2016 Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’ Feest in de Goorse PC Hoofdstraat. Daar  verjaart vandaag Bertina Hoekstra. Ze bereikt vandaag, vrijdag 6 mei, de memorabele leeftijd van 18 jaar en dat wordt gevierd met een feestje bij […]
  • Hector speelt gelijk tegen DOS’3719 november 2019 Hector speelt gelijk tegen DOS’37 Hector heeft vanavond de deelname aan het toernooi om de Tukker Cup afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen DOS'37 uit Vriezenveen. Op sportpark 't Doesgoor was die stand al bij rust […]
  • Alom gezelligheid tijdens Burendag 201822 september 2018 Alom gezelligheid tijdens Burendag 2018 Het is de vierde zaterdag van september en dat betekent landelijke Burendag. Op verschillende plekken in Goor wordt het evenement, dat bedoeld is om gezellig samen te komen en iets goeds […]
  • Hector kansloos tegen koploper Markelo24 november 2019 Hector kansloos tegen koploper Markelo Hector is vanmiddag fors onderuit gegaan in en tegen Sportclub Markelo. Op het sportpark aan de Endemansdijk werd het 7-1 voor de koploper in de vierde klasse B van het […]