Berthil Schabbink ‘wettelijk’ volwassen

‘Volgens de wet volwassen’ staat op één van de spandoeken geschreven. Het is feest in huize Schabbink aan de van Hoevellstraat. Berthil Schabbink is, vandaag op de 20e mei, 18 jaar geworden. Gitarist, zanger, schrijver, spits van Hector A1, frequent petdrager én medewerker van deze site. Maar volgens zijn vrienden is er meer en dat staat dan weer op uitingen die bij zijn woning zijn opgehangen. De eerste biertjes én cocktails, zijn er gisteren en vannacht al op gedronken. Er zullen er nog wel velen volgen. Namens alle vrienden, familie, buren én kennissen: Van harte en nog vele jaren in ‘volwassenheid’ gewenst !

Gerelateerde berichten

  • Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’6 mei 2016 Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’ Feest in de Goorse PC Hoofdstraat. Daar  verjaart vandaag Bertina Hoekstra. Ze bereikt vandaag, vrijdag 6 mei, de memorabele leeftijd van 18 jaar en dat wordt gevierd met een feestje bij […]
  • Alom gezelligheid tijdens Burendag 201822 september 2018 Alom gezelligheid tijdens Burendag 2018 Het is de vierde zaterdag van september en dat betekent landelijke Burendag. Op verschillende plekken in Goor wordt het evenement, dat bedoeld is om gezellig samen te komen en iets goeds […]
  • Ronald Haafkes ziet Abraham9 maart 2017 Ronald Haafkes ziet Abraham Ronald Haafkes is vandaag 50 jaar geworden, en dat is te zien ook. De tuin voor de woning van de noeste bouwvakker aan de Scherpenzeelseweg staat vol met poppen en spandoeken met pakkende […]
  • Halve Sarah en een weekend feest voor Marion Koers22 mei 2017 Halve Sarah en een weekend feest voor Marion Koers Marion Koers heeft het afgelopen weekend haar 25ste verjaardag gevierd. Hoewel de grote dag zondag de 21ste was, stond het gehele weekend in het teken van deze mijlpaal. Het begon al op […]
  • Monique Kappert 50 in de sneeuw21 februari 2019 Monique Kappert 50 in de sneeuw Feest in de Oostenrijkse sneeuw deze week voor een groot aantal Gorenaren maar in het bijzonder voor Monique Kappert. Zij ontmoette daar Sarah en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt […]