Klaar voor de Avond4daagse…

Vanaf vanavond zullen er weer honderden wandelaars op pad gaan voor de Goorse Avond4daagse. De weersvoorspellingen zijn voorlopig gunstig met alleen een kans op onweer op vrijdag. Vanavond is de start vanaf de parkeerplaats van ’t Doesgoor waar kan worden ingeschreven vanaf 17:30 uur. De start voor deelnemers aan de 10 kilometer is elke dag om 18:15 uur terwijl de 5-kilometer-lopers om 18:30 uur vertrekken.

De meeste kinderen zijn ingeschreven via de scholen maar losse inschrijvingen zijn ook nog welkom. Een weekkaart kost €4,00, een dagkaart €3,00. Dat is inclusief een versnapering onderweg e de medaille voor degene die de vier dagen volbrengen. Morgen wordt er vanaf de Gijminkschool gestart, woensdag bij de Puntdakschool en vrijdag vanaf het Schoolfeestplein bij De Reggehof. Vrijdagavond is dan ook de traditionele intocht in het Goorse centrum. Mocht een etappe vanwege het slechte weer niet door kunnen gaan dan wordt dat rond 17:00 uur gemeld op de Facebookpagina van de Avond4daagse.

Gerelateerde berichten

  • Startlocaties Wandelvierdaagse wijzigen niet19 mei 2018 Startlocaties Wandelvierdaagse wijzigen niet Het is goed bevallen en daarom worden dit jaar dezelfde startlocaties aangedaan tijdens de Goorse wandelvierdaagse die dinsdag over een week begint bij sportpark 't Doesgoor. Een dag later […]
  • Goor maakt zich op voor tropische Avond4daagse…29 mei 2018 Goor maakt zich op voor tropische Avond4daagse… Vanavond zullen weer honderden wandelaars van start gaan voor de Avond4daagse die dan start op de parkeerplaats van 't Doesgoor (foto). De organisatie hamert erop dat het bij de […]
  • Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs19 april 2017 Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs De Goorse Avond4daagse start dit jaar bij sportpark 't Doesgoor. Dat is op dinsdag 9 mei. Een dag later zal de start zijn bij de hockeyvelden van GMHC aan de Rubenstraat. Donderdag 11 mei […]
  • Bijna 700 deelnemers Goorse Avond4daagse9 mei 2017 Bijna 700 deelnemers Goorse Avond4daagse Het was een drukte van belang op de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor vanavond waar de Goorse Avond4daagse vanavond onder ideale weersomstandigheden van start ging met de eerste […]
  • Eerste etappe Avond4daagse vandaag afgelast29 mei 2018 Eerste etappe Avond4daagse vandaag afgelast De eerste wandeltocht van de Goorse Avond4daagse gaat vandaag niet door. Het KNMI heeft voor de provincie Overijssel code geel afgegeven en rond de start van de etappe, die zou starten bij […]