Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up

Het Blues It Up festival vindt vrijdag plaats in De Reggehof. Def Americans en Black Bottle Riot gaan het nieuwe evenement inleiden. De eerstgenoemde band staat voor het hoofdprogramma. Def Americans wordt gezien als een van de beste coverband van de legendarische Johnny Cash. Grote zalen als Paradiso, maar ook festivals zoals de Zwarte Cross en Bospop hebben Def Americans in het programma gehad. Voor de support act is Black Bottle Riot verantwoordelijk. In de pittige Southern rocksongs verwerkt het viertal invloeden van blues, country en rock classics.

Met dit festival hoopt De Reggehof te laten zien verschillende genres te programmeren. “We zijn meer dan een theater”, vertelt directeur Clement Postmus. “Steeds meer mensen weten De Reggehof te vinden en in zekere zin te herontdekken. Twente en de blues hebben wat met elkaar. Rauw, meeslepend en met een lach en een traan.” Zowel Def Americans en Black Bottle Riot zijn volgens Postmus bands van een hoog niveau. “In tegenstelling tot de traditionele blues, spreekt dit vooral ook een jongere generatie aan.”

Kaarten zijn nog te koop. In de voorkoop kost een ticket € 17.50, aan de deur wordt € 22.50 gevraagd.

Gerelateerde berichten

  • Kaartverkoop voor Johnny Cash-tribute Reggehof kent vliegende start2 februari 2019 Kaartverkoop voor Johnny Cash-tribute Reggehof kent vliegende start De beslissing om ook hele andere dingen te doen naast het programmeren van theatervoorstellingen in De Reggehof lijkt tot op heden een schot in de roos. De toegangskaarten voor het […]
  • Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken1 maart 2019 Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken De voorverkoop voor het 'Dirty Mind Festival' in De Reggehof dat op 4 oktober wordt gehouden, start op zaterdag 16 maart. De theaterkassa is dan vanaf 09:00 uur geopend. Twee uur later […]
  • Queen-avond bij De Reggehof30 maart 2019 Queen-avond bij De Reggehof Er komt een speciale film- en muziekavond in de Reggehof rondom de legendarische band Queen. RH Events organiseert op vrijdag 31 mei een avond waarin allereerst de geroemde film 'Bohemian […]
  • The Grand East presenteert CD in Amsterdam10 oktober 2016 The Grand East presenteert CD in Amsterdam Het is een band met Goorse roots en een Goorse toetsenist. The Grand East met de bevlogen toetsenman Joris van de Berg speelt al jaren de poppodia in Nederland plat en wil nu gaan voor de […]
  • Online verkoop tickets nieuwe theaterseizoen Reggehof begonnen15 mei 2019 Online verkoop tickets nieuwe theaterseizoen Reggehof begonnen Vanaf vandaag zijn de tickets voor het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 online te koop via de website van De Reggehof. Het nieuwe seizoen wordt op 20 september gestart met de […]