Politie controleert fel op snelheid net buiten Goor

Dat het accent bij tijd en wijle op het controleren van snelheid ligt bij de politie is zeker in de afgelopen week wel duidelijk geworden. Daar waar de N347 (Goor-Rijssen) regelmatig wordt gebruikt om snelheid te controleren was het vorige week raak op de N346 tussen Goor en Delden. Daar werden 89 automobilisten geflitst die te harden reden tussen 10:00 uur en 16:00 uur. De hoogst gemeten snelheid was toen 103 kilometer per uur. In de afgelopen dagen was het ook raak op de weg van Goor naar Enter (Enterweg/Goorseweg). Ter hoogte van autobedrijf Slag stonden agenten met een lasergun. De resultaten van die actie zijn nog niet bekend.


Gerelateerde berichten

  • Update: snelheidscontrole met lasergun verplaatst naar Kerkstraat5 juli 2018 Update: snelheidscontrole met lasergun verplaatst naar Kerkstraat De politie houdt momenteel een snelheidscontrole aan de Goorse Iependijk. Daar staan twee politieagentes in uniform met een lasergun. De maximum toegestane snelheid aan de Iependijk ligt […]
  • Lasercontroles in Goor6 april 2018 Lasercontroles in Goor Er wordt vanmiddag op diverse plekken in goor gecontroleerd op snelheid. De politie doet dat met een lasergun en is onder meer gesignaleerd in de Molenstraat, bij de velden van vv Twenthe […]
  • Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor13 januari 2021 Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor Op de kruising van de rondweg N347 met de rijksweg N346 net buiten Goor (De Poste) zijn vanmorgen twee auto's en een motor op elkaar gebotst. Ter hoogte van de verkeerslichten kwamen ze […]
  • Snelheidscontrole Iependijk5 januari 2021 Snelheidscontrole Iependijk Opgepast. Na de dure decembermaand is het extra zuur om 2021 te starten met een flinke bekeuring. Derhalve is het raadzaam om aan de Iependijk je aan de snelheid te houden. Daar staat […]
  • Snelheidscontrole op weg naar Enter20 september 2019 Snelheidscontrole op weg naar Enter Pas op! De flitshermandad staat weer te flitsen op de weg tussen Enter en Goor. Op de rijksweg S15 staat de politie te controleren op snelheid met een lasergun.