We mogen weer naar de stembus…

De belangstelling voor de stemdag van vandaag lijkt niet zo groot als tijdens de gemeenteraadsverkiezingen- of Provinciale verkiezingen en voor velen een ‘ver van mijn bed’-show’, maar het gaat toch wel degelijk ergens over. In Brussel wordt, is hoegenaamd bekend, een hoop bepaald. De verkiezingen voor het Europese Parlement dus. Daarvoor zijn in de afgelopen weken de stempassen in de bus gevallen. Heel veel bekenden niet op de kieslijsten buiten de Hengeveldse CDA-politica Annie Schreijer en Frans Timmermans die namens het PvdA al enige jaren naam maakt in Europa. Stemmen kan in Goor bij vijf stembureau’s: Het gemeentehuis, De Stoevelaar, De Wiekslagschool, Villa’70 op ’t Gijmink en sporthal De Mossendam. Stemmen kan tot 21:00 uur vanavond.

Gerelateerde berichten

  • Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd23 februari 2018 Stempassen voor gemeenteraadsverkiezingen bezorgd De stempassen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels thuis bezorgd. Op woensdag 21 maart kan eenieder gaan stemmen en op de diverse kieslijsten staan in totaal 126 namen. […]
  • Hogere opkomst Europese verkiezingen24 mei 2019 Hogere opkomst Europese verkiezingen Er zijn meer mensen naar de stembus gegaan om een stem uit te brengen voor de verkiezingen voor het Europees Parlement dan dan in 2014. In de gemeente Hof van Twente ging bijna 47% van de […]
  • “Goor schuift op naar rechts, PVV de grootste”15 maart 2017 “Goor schuift op naar rechts, PVV de grootste” Ook u mag vandaag naar de stembus. En als ons Twentse Haagje maatgevend is voor de rest van het land wordt de PVV toch de grootste partij van Nederland. Geert Wilders kreeg dertig procent […]
  • Schlagerkoor maakt indruk in Brussel19 oktober 2018 Schlagerkoor maakt indruk in Brussel Een prachtige tweedaagse voor de leden van het Goorse Schlagerkoor in Brussel. De Goorse zangers zijn met hun echtgenotes uitgenodigd om te zingen én een kijkje te nemen bij het Europees […]
  • Heeckerenleerlingen winnen tekenwedstrijd Europees Parlement12 maart 2018 Heeckerenleerlingen winnen tekenwedstrijd Europees Parlement Drie leerlingen van de Heeckerenschool zijn in de prijzen gevallen bij de landelijke tekenwedstrijd van het CDA voor de zogenoemde delegatiekalender van de EVP-fractie in het Europees […]