Drie voertuigen betrokken bij ongeluk net buiten Goor

Op de N346 in Ambt Delden net buiten Goor zijn vanmiddag een auto, bestelbus en een motorrijder in botsing gekomen. De bestelbus knalde achterop de auto, waarna een kettingreactie volgde en de motorrijder de bestelbus ramde. De mannelijke bestuurder van de tweewieler is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De bijrijdster van de auto is door het ambulancepersoneel nagekeken. De chauffeur van de bestelbus kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. Door de aanrijding is er een fikse file ontstaan tussen Goor en Delden. Het verkeer kan via de parallelweg zijn route vervolgen.

Foto’s: Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]
  • Hardlopende Gorenaar gewond na botsing met fietser15 maart 2021 Hardlopende Gorenaar gewond na botsing met fietser Een Gorenaar is gisterochtend gewond geraakt bij een botsing met een fietser. Dit gebeurde op het fietspad langs de Goorseweg tussen Goor en Markelo. Een groepje wielrenners net voor het […]
  • Oudere vrouw gewond bij aanrijding Scherpenzeelseweg5 maart 2021 Oudere vrouw gewond bij aanrijding Scherpenzeelseweg Een vrouw is vanochtend gewond geraakt tijdens een aanrijding met een auto op de Scherpenzeelseweg. De vrouw, op leeftijd, reed op haar fiets toen ze werd aangereden. Ze is met onbekend […]
  • Vrouw zwaar gewond na ongeval Deldensestraat18 juli 2020 Vrouw zwaar gewond na ongeval Deldensestraat Een vrouw is vanochtend vroeg zwaar gewond geraakt nadat ze met haar auto tegen een boom botste op de Deldensestraat. Rond 03:00 uur raakte ze van de weg en reed ze tegen een boom. Daarna […]
  • Auto te water na botsing18 februari 2019 Auto te water na botsing Een vrouw is aan het einde van deze ochtend met haar auto te water geraakt na een fikse botsing op de N346 richting Delden. Op de kruising bij Van de Riet raakte de bestuurster van een […]