Drie voertuigen betrokken bij ongeluk net buiten Goor

Op de N346 in Ambt Delden net buiten Goor zijn vanmiddag een auto, bestelbus en een motorrijder in botsing gekomen. De bestelbus knalde achterop de auto, waarna een kettingreactie volgde en de motorrijder de bestelbus ramde. De mannelijke bestuurder van de tweewieler is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De bijrijdster van de auto is door het ambulancepersoneel nagekeken. De chauffeur van de bestelbus kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. Door de aanrijding is er een fikse file ontstaan tussen Goor en Delden. Het verkeer kan via de parallelweg zijn route vervolgen.

Foto’s: Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]
  • File na aanrijding met veel blikschade op N34624 september 2018 File na aanrijding met veel blikschade op N346 Averij op de maandagochtend. Het verkeer tussen Goor en Ambt Delden op de N346 heeft volledig vastgestaan vanwege een ongeval.¬†Twee auto's zijn betrokken geraakt bij een aanrijding. Een […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Gewonden bij ongeluk op kruising Laarstraat en Herman Heijermansstraat4 augustus 2017 Gewonden bij ongeluk op kruising Laarstraat en Herman Heijermansstraat En weer is het raak op de kruising van de Herman Heijermansstraat en de Laarstraat. Bij een aanrijding tussen twee auto's zijn twee mensen gewond geraakt. Zij zaten in dezelfde auto en […]
  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]