Hemelvaartfestival bij De Buddy’s

Tijdens Hemelvaartsdag hoef je dit jaar niet ver te fietsen voor goede live-muziek en een biertje. Bij Café Buddys wordt een open lucht festival georganiseerd met diverse bandjes, zangers Marcel Mengerink & Paul Schabbink en DJ Sem. De aftrap is om 15.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Festival Schabbink bij Buddy’s10 juli 2022 Festival Schabbink bij Buddy’s Hij was al even vijftig, maar het moest natuurlijk nog groots worden gevierd. Paul Schabbink, eveneens scribent bij deze site, vierde de bijzondere mijlpaal gisteren op grootse wijze bij […]
  • Buddy’s Visbokaal voor Van der Weide9 juli 2022 Buddy’s Visbokaal voor Van der Weide Het is een jaarlijkse traditie en deze wint nog altijd aan populariteit. De Buddy's Visbokaal. Dit jaar is deze prestigieuze prijs een prooi geworden voor Jan van der Weide. Hij wist […]
  • Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag25 mei 2022 Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag Het bleek een beproefd concept maar kon door corona twee jaar niet plaats vinden. Morgen op Hemelvaartsdag, is het wel weer zover: Buddy's Open Air. Op het grote terras van het café aan […]
  • Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s6 december 2021 Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s Een tv-crew van 12 man was onlangs in Goor voor de opnames van de realityserie 'Kim en Koen gaan het anders doen' van betaalzender Discovery+. Topmodel Kim Feenstra was met Koen […]
  • Goorse café’s vandaag al langer open25 juni 2021 Goorse café’s vandaag al langer open Een aantal Goorse café's gaan vanavond langer open dan de verordonneerde sluitingstijd van 22:00 uur. Dit naar aanleiding van de uitspraken van Minister van justitie en veiligheid Ferd […]