Hemelvaartfestival bij De Buddy’s

Tijdens Hemelvaartsdag hoef je dit jaar niet ver te fietsen voor goede live-muziek en een biertje. Bij Café Buddys wordt een open lucht festival georganiseerd met diverse bandjes, zangers Marcel Mengerink & Paul Schabbink en DJ Sem. De aftrap is om 15.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal3 januari 2016 Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal Marcel Mengerink heeft het biljarttoernooi bij café Buddy`s gewonnen. Hij ging er na een sportieve strijd, die eind december begon vanmiddag in de finale met de beker vandoor. Rudy […]
  • Wolff wint Open Deldens Dartstoernooi26 maart 2016 Wolff wint Open Deldens Dartstoernooi De Goorse darter Elkjaer Wolff heeft vrijdagavond het Delden Open Dartstoernooi op zijn naam geschreven. Hij liet in de finale bij café Smitties, weinig heel van zijn opponent Michiel […]
  • Los Banditos draait hele weekend door31 maart 2016 Los Banditos draait hele weekend door De zendpiraten van Los Banditos zijn het hele weekend actief bij café Buddy's. Morgen, 1 april, begint een marathonuitzending die door zal gaan tot zondagavond. Los Banditos is jaarlijks […]
  • Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd14 oktober 2017 Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd Het was verwacht en uitgekomen. Tijdens de jaarvergaderging van de Goorse Biertent Rellie is Jan Roelofsen gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Ate Brunnekreef die de voorzittershamer […]
  • Bouwe beste biljarter Buddy’s31 december 2017 Bouwe beste biljarter Buddy’s Ook bij Café de Buddy's wordt aan het einde van het jaar gestreden op het groene laken. Dit jaar ging de titel van het prestigieuze toernooi naar Bouwe Ardesch. Hij versloeg in de […]