GFC voor de titel, Twenthe op rand nacompetitie

Het moet een memorabele dag worden voor GFC morgen. De laatste wedstrijd in het zondagvoetbal kan voor de rood zwarten een afscheid worden met een gouden randje. Bij winst in en tegen Diepenveen is het kampioenschap in 4G een feit en zal er een groot feest los barsten. Gemakkelijk zal het niet worden. Diepenveen is koploper met drie punten meer maar een minder doelsaldo dan GFC. Het thuisduel op 14 oktober werd overigens verloren met 2-3 maar dat was in een periode dat GFC veel minder goed draaide dan na de winterstop waarin niet verloren. Ook een kampioensduel op het kunstgras bij vv Twenthe. Maar dan niet voor de thuisploeg. Het Glanerbrugse Eilermark van in de derde klasse A de titel pakken in Goor. Voor Twenthe is het de opmaat naar de nacompetitie waaraan Twenthe niet meer zal ontsnappen gezien de doelcijfers van concurrent Losser. Voor Hector staat er niets meer op het spel. De groen witten spelen in de vierde klasse G thuis tegen Lettele.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Goorse clubs weer in actie na vrij weekend17 november 2018 Goorse clubs weer in actie na vrij weekend De eerste teams van de Goorse voetbalclubs komen morgen weer in competitieverband in actie, nadat vorige week niet werd gespeeld en er deze week nederlagen waren in de strijd om de Tukker […]
  • Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper30 maart 2019 Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper Het wordt weer eens tijd voor een driepunter voor het vlaggeschip van vv Twenthe. De ploeg pakte één punt uit de laatste twee wedstrijden en is nog niet weg bij de 'gevaarlijke' onderste […]
  • Kelderkrakers voor Goorse clubs (Update)17 januari 2019 Kelderkrakers voor Goorse clubs (Update) IJs en weder dienende melden de voetbalclubs zich morgen weer in de wei voor een aantal zeer belangrijke wedstrijden. Zowel Twenthe, Hector als GFC treffen een concurrent in de strijd om […]
  • Is GFC titelkandidaat na Pasen ?20 april 2019 Is GFC titelkandidaat na Pasen ? Met de aankondiging dat GFC volgend jaar zaterdagclub wordt, zal het in dit seizoen geen prijzen of promotie opleveren, maar de sportieve ambitie voert de boventoon bij de rood zwarten […]