Afval ook de komende zes jaar naar Bruins&Kwast


Voor het afleveren van grof afval kunnen de inwoners van Goor en omgeving ook de komende zes jaar terecht bij Bruins&Kwast aan de Mossendamsdwarsweg. Na aanbesteding werd door Twente Milieu de opdracht gegund aan Bruins&Kwast dat al 25 jaar de inname van afval verzorgt in Goor. Ongeveer de helft van het afval verwerkt Bruins & Kwast op hun eigen terrein dat naast het milieupark is gelegen. Daarnaast gaat Bruins&Kwast de komende jaren verder inzetten op duurzaamheid, onder meer door het extra scheiden van afvalstromen. In Goor is het voor particulieren ook mogelijk om afvat te brengen naar Ter Horst op industrieterrein De Spechthorst.

Gerard Kuipers, directeur Bruins & Kwast , Lisette Bosch, directeur Twente Milieu en wethouder Harry Scholten

Gerelateerde berichten

  • Afval scheiden doe je zo…12 januari 2017 Afval scheiden doe je zo… Het lijkt erop dat de inwoners van Goor fanatiek zijn begonnen met het scheiden van afval na de invoer van het Diftar-systeem op 1 januari jongstleden. Bij winkels in huishoudelijke […]
  • Grote brand bij Bruins&Kwast (UPDATE)6 september 2018 Grote brand bij Bruins&Kwast (UPDATE) Bij afvalverwerkingsbedrijf Bruins&Kwast woedde vannacht een grote brand. Op het milieupark aan de Mossendamsdwarsweg is rond 03:15 uur brand ontstaan in een grote berg gras van circa […]
  • Brand bij Bruins&Kwast31 juli 2020 Brand bij Bruins&Kwast Op het terrein van Bruins & Kwast aan de Mossendamsdwarsweg in Goor, is vanmiddag een vrachtwagen uitgebrand. Ook de oplegger met een lading takken, vatte vlam. Bij de brand kwam veel […]
  • Goorse gezinnen gezocht die afvalvrij willen leven3 maart 2016 Goorse gezinnen gezocht die afvalvrij willen leven Zo weinig mogelijk restafval produceren in 100 dagen tijd. Dat is de uitdaging waar Twente Milieu ook Goorse gezinnen voor warm wil maken. De uitdaging waarvoor zich in Twente nu iets meer […]
  • Van vraagprijs naar prijsvraag…17 mei 2016 Van vraagprijs naar prijsvraag… Ik had me voorgenomen het boek over Diftar en Hof’s slimste afzetter op Zenkeldamshoek te sluiten. Maar ja, aangezien het vervolg van deze slechte klucht zich op een presenteerblaadje […]