Stralende slotetappe en binnenkomst Vierdaagse

Het voelde als de binnenkomst op Via Gladiola voor de deelnemers aan de Goorse Vierdaagse. De wandelaars hadden vanavond perfect weer bij de laatste etappe over de dreven in onze Reggestad. De kinderen werden groots onthaald door hun ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Een vrolijke file van deelnemers en toeschouwers was het verdict.


Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Jungle is nu nog overzichtelijk20 augustus 2019 Jungle is nu nog overzichtelijk Onder prima omstandigheden is vandaag het startsein gegeven voor het Houtdorp 2019. De kinderen grepen meteen het hout en het gereedschap om hun hut te bouwen. Het geraamte staat al bij […]
  • Oekra├»nse muzikanten verwelkomd bij Franje20 april 2019 Oekra├»nse muzikanten verwelkomd bij Franje De Bigband Kiev is vanmiddag aangekomen in Goor voor het optreden komende maandag tijdens het Bigbandfestival in het centrum van Goor. Ze werden bij Franje in de Kloosterlaan welkom […]
  • Gemeente in de race voor Overheidsaward22 augustus 2019 Gemeente in de race voor Overheidsaward De gemeente Hof van Twente is genomineerd voor de beste overheidsorganisatie 2019. Samen met achttien andere gemeente, regio's of instellingen dingt de Hof dus mee om de prestigieuze […]