Stralende slotetappe en binnenkomst Vierdaagse

Het voelde als de binnenkomst op Via Gladiola voor de deelnemers aan de Goorse Vierdaagse. De wandelaars hadden vanavond perfect weer bij de laatste etappe over de dreven in onze Reggestad. De kinderen werden groots onthaald door hun ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Een vrolijke file van deelnemers en toeschouwers was het verdict.


Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Oekra├»nse muzikanten verwelkomd bij Franje20 april 2019 Oekra├»nse muzikanten verwelkomd bij Franje De Bigband Kiev is vanmiddag aangekomen in Goor voor het optreden komende maandag tijdens het Bigbandfestival in het centrum van Goor. Ze werden bij Franje in de Kloosterlaan welkom […]
  • Auto in de sloot, twee gewonden9 maart 2019 Auto in de sloot, twee gewonden Op de N347 in Goor zijn vanmiddag twee gewonden gevallen bij een eenzijdig ongeluk. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en belandde in de sloot. Het lijkt aannemelijk dat het […]
  • Bermbrand Herikerberg24 juli 2019 Bermbrand Herikerberg De brandweer heeft vanmiddag een bermbrand geblust langs de Herikerberg aan de Goorseweg. Door onbekende oorzaak vatte de berm vlam. Ongeveer twintig meter berm is afgebrand. De brandweer […]
  • Pubquiz bij De Zon23 december 2018 Pubquiz bij De Zon De Zon neemt zoals elk jaar weer afscheid met een jaarlijkse subquiz. Dit jaar wordt de quiz verzorgd door Grandi Joost Heijmer! Van 20:00 tot 21:00 uur is er tijd om jou en je groep in […]