Oald Goor: Zwemvierdaagse met gezellig buurttoernooi

De wandelvierdaagse zit erop en dus maken ze zich bij ZPC De Hof ook weer op voor een nieuwe editie van de zwemvariant. Dit jaar bestaat het fenomeen vijftig jaar en nog altijd is het in trek. De zwemvierdaagse vindt jaar plaats van 11 tot en met 14 juni. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de koffer met oude prenten te duiken toen de vierdaagse nog in het buitenbad van Goor werd georganiseerd, waar ook nog een waterpolotoernooi voor de buurt werd georganiseerd. Een evenement waar een kleine 1000 belangstellenden op afkwamen. Voor meer info, check de site of bezoek het Goors Historisch Museum. Daar is een expositie over de Goorse Zwem en Poloclub.

Gerelateerde berichten

  • Goors museum gaat verkopen12 november 2017 Goors museum gaat verkopen Het Goors Historisch Museum houdt komende zaterdag een verkoop van oude boeken, textiel en voorwerpen. Het gaat hierbij om dubbele exemplaren en dingen die niet, of niet meer, in de […]
  • 500 jaar oude maalsteen gevonden bij De Klokkenkamp19 april 2016 500 jaar oude maalsteen gevonden bij De Klokkenkamp Tijdens werkzaamheden bij de Klokkenkamp is een fragment van een oude maalsteen gevonden die tenminste 500 jaar oud is. Het gaat in dit geval om een deel van een zogenoemde ligger waarop […]
  • Tentoonstelling doopjurken in Goors museum16 mei 2017 Tentoonstelling doopjurken in Goors museum ‘Mooi! gedoopt’, zo heet de tentoonstelling over doopjurken die vanaf vandaag in het Goors Historisch Museum te zien is. Daar zijn vitrines ingericht met een dertigtal doopjurken waarvan […]
  • Tentoonstelling rondom Goorse bevrijding30 maart 2015 Tentoonstelling rondom Goorse bevrijding Onder de titel “Rondom de bevrijding van Goor” gaat morgen een bijzondere tentoonstelling van start in het Goors Historisch Museum. Deze gaat over het leven van de Goorse bevolking tijdens […]
  • Scholenexpositie in historisch museum4 december 2017 Scholenexpositie in historisch museum Het Goors Historisch Museum opent komende vrijdag een expositie over het verleden van de Goorse scholen. Er zijn allerhande artikelen en vooral ook schoolfoto's te bekijken uit het […]