Oald Goor: Zwemvierdaagse met gezellig buurttoernooi

De wandelvierdaagse zit erop en dus maken ze zich bij ZPC De Hof ook weer op voor een nieuwe editie van de zwemvariant. Dit jaar bestaat het fenomeen vijftig jaar en nog altijd is het in trek. De zwemvierdaagse vindt jaar plaats van 11 tot en met 14 juni. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de koffer met oude prenten te duiken toen de vierdaagse nog in het buitenbad van Goor werd georganiseerd, waar ook nog een waterpolotoernooi voor de buurt werd georganiseerd. Een evenement waar een kleine 1000 belangstellenden op afkwamen. Voor meer info, check de site of bezoek het Goors Historisch Museum. Daar is een expositie over de Goorse Zwem en Poloclub.

Gerelateerde berichten

  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]
  • Goors museum gaat verkopen12 november 2017 Goors museum gaat verkopen Het Goors Historisch Museum houdt komende zaterdag een verkoop van oude boeken, textiel en voorwerpen. Het gaat hierbij om dubbele exemplaren en dingen die niet, of niet meer, in de […]
  • 500 jaar oude maalsteen gevonden bij De Klokkenkamp19 april 2016 500 jaar oude maalsteen gevonden bij De Klokkenkamp Tijdens werkzaamheden bij de Klokkenkamp is een fragment van een oude maalsteen gevonden die tenminste 500 jaar oud is. Het gaat in dit geval om een deel van een zogenoemde ligger waarop […]
  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]
  • Tentoonstelling doopjurken in Goors museum16 mei 2017 Tentoonstelling doopjurken in Goors museum ‘Mooi! gedoopt’, zo heet de tentoonstelling over doopjurken die vanaf vandaag in het Goors Historisch Museum te zien is. Daar zijn vitrines ingericht met een dertigtal doopjurken waarvan […]