Bruins & Kwast blijft onze afvalverwerker

Ook de komende zes jaar kunnen inwoners uit Goor en omgeving met al hun (grof)afval naar Milieupark Bruins & Kwast aan de Mossendamsdwarsweg. Na aanbesteding werd door Twente Milieu de opdracht gegund aan het servicegerichte Bruins & Kwast, behorend tot REMONDIS Nederland. Deze week werd het contract getekend door Lisette Bosch, directeur Twente Milieu, en Gerard Kuipers, directeur Bruins & Kwast samen met wethouder Scholten (foto).

“Wij zijn trots dat we ook de komende jaren weer voor de inwoners van Hof van Twente klaar mogen staan. Wij zijn voor hen al 25 jaar de plek om naartoe te gaan met het (grof) afval en zijn blij dat dat ook de komende jaren zo blijft!”, zegt Gerard Kuipers.

Duurzaamheid
Bruins & Kwast zet de komende jaren daarnaast verder in op duurzaamheid door het extra scheiden van afvalstromen, voorlichting te geven over circulariteit en de inzet van afvalcoaches. “Samen met de inwoners, de Gemeente Hof van Twente en Twente Milieu gaan we hiermee werken aan de ambitie van een ‘afvalloos Twente’ en geven we de Circulaire Economie verder vorm”, aldus Kuipers.