Uniek concert Goorse Schlagerkoor

Een prachtige en eervolle uitnodiging voor het Goorse Schlagerkoor. Het genootschap mag als sluitstuk fungeren van het korenfestival Amusing in Hengelo. Meer dan 80 koren van alle genres geven acte de présence om de binnenstad van Hengelo op 8 juni te overspoelen met muziek en vrolijkheid. Ze geven minimaal twee keer een optreden van 25 minuten. Dat doen ze op 17 binnen- en overdekte buitenpodia. De organisatie van dit festival was na eerdere optredens van het Goorse Schlagerkoor zo van het koor gecharmeerd dat de vraag kwam om het festival af te sluiten met een speciaal optreden.

Zaterdag 8 juni zal aan het eind van de dag om 17.15 een grootse afterparty worden gehouden waarbij een optreden zal worden verzorgd door het koor van ongeveer 45 minuten. Dat gebeurt op het plein achter de Schouwburg Hengelo. Een groot deel van de bezoekers verzamelt zich daar op het grote terras om een feestelijk einde te maken aan een hopelijk prachtige dag.

Gerelateerde berichten

  • Schlager- en Smartlappenkoor naar De Ster5 april 2018 Schlager- en Smartlappenkoor naar De Ster Het Goorse Schlagerkoor houdt zaterdag een namiddagconcert in de zaal van Café de Ster. Bij deze editie een speciaal sausje. Het Schlagerkoor (foto) gaat namelijk samen met het […]
  • 19 februari 2015 Jubileumconcert Goors Schlagerkoor Het Goorse Schlagerkoor is dit jaar jarig. De mannelijke muzikanten uit ons ’t Twentse Haagje vieren in 2015 hun tien jarig jubileum. Deze mijlpaal wordt groots gevierd met een dubbele […]
  • Jubileum Schlagerkoor, toneel en komedie10 april 2015 Jubileum Schlagerkoor, toneel en komedie Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vanavond is de eerste van twee uitverkochte jubileumconcerten van het Goorse Schlagerkoor. Het gemêleerde mannenkoor bestaat tien jaar en […]
  • Pluimvee, Schlagerkoor, Intocht en Derby-day11 november 2016 Pluimvee, Schlagerkoor, Intocht en Derby-day Een overvolle activiteitenagenda voor het komende weekeinde met evenementen van diverse 'pluimage'. Vanavond is taalpurist Wim Daniëls te gast in De Reggehof met zijn cabaretshow […]
  • Bijzondere ‘Drive Inn-party’ Goorse Schlagerkoor24 mei 2020 Bijzondere ‘Drive Inn-party’ Goorse Schlagerkoor Het Goorse Schlagerkoor sluiten ze het zangseizoen altijd op een bijzondere manier af maar dit jaar zullen de Goorse zangers zich zeker nog lang heugen. Door de Corona-maatregelen werd […]