Efficiënt Lettele wint laatste wedstrijd van Hector

Hector heeft de laatste wedstrijd van het seizoen onnodig verloren van Lettele. De Hecotrianen kregen de beste en meeste kansen, maar trokken uiteindelijk aan het kortste eind. Na veertien minuten kwamen de bezoekers uit Lettele op voorsprong. Een corner werd hard het doel in gekopt door Bas Huismans. Drie minuten later zorgde Marinus Wolters voor de gelijkmaker. Wesley Zwoferink zette de spits, die zijn laatste wedstrijd speelde, fraai de voor keeper: 1-1. De groen-witten kregen met Wolters en Unal Kel nog meerdere (grote) kansen op de voorsprong, maar die kwam er niet.

Lettele had na rust weinig meer te vertellen. Hector ging door met grote kansen creëren. Onder meer Kel raakte de paal. De treffer hing dus in de lucht voor Hector. Verassend genoeg kwam Lettele in 64e minuut weer op voorsprong. Het was Jesse Oosterwijk, broer van Twente-speler Jari, die met een kopbal Lettele weer op voorsprong zette. Beide ploegen kregen daarna nog enkele kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Naast Marinus Wolters, namen vandaag ook Dennis ter Elst en Joost Minkjan zondag afscheid van het eerste elftal.