Efficiënt Lettele wint laatste wedstrijd van Hector

Hector heeft de laatste wedstrijd van het seizoen onnodig verloren van Lettele. De Hecotrianen kregen de beste en meeste kansen, maar trokken uiteindelijk aan het kortste eind. Na veertien minuten kwamen de bezoekers uit Lettele op voorsprong. Een corner werd hard het doel in gekopt door Bas Huismans. Drie minuten later zorgde Marinus Wolters voor de gelijkmaker. Wesley Zwoferink zette de spits, die zijn laatste wedstrijd speelde, fraai de voor keeper: 1-1. De groen-witten kregen met Wolters en Unal Kel nog meerdere (grote) kansen op de voorsprong, maar die kwam er niet.

Lettele had na rust weinig meer te vertellen. Hector ging door met grote kansen creëren. Onder meer Kel raakte de paal. De treffer hing dus in de lucht voor Hector. Verassend genoeg kwam Lettele in 64e minuut weer op voorsprong. Het was Jesse Oosterwijk, broer van Twente-speler Jari, die met een kopbal Lettele weer op voorsprong zette. Beide ploegen kregen daarna nog enkele kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Naast Marinus Wolters, namen vandaag ook Dennis ter Elst en Joost Minkjan zondag afscheid van het eerste elftal.

Gerelateerde berichten

  • Hector wint in Bathmen maar speelt geen nacompetitie19 mei 2019 Hector wint in Bathmen maar speelt geen nacompetitie Hector boekte vanmiddag een mooie 2-3 zege bij ABS in Bathmen maar hoeft zich toch niet op te maken voor nacompetitie op promotie naar de derde klasse. Doordat GFC vandaag de derde […]
  • Hector speelt gelijk in Markelo30 oktober 2016 Hector speelt gelijk in Markelo Hector hield uiteindelijk een punt over aan het duel in en tegen Markelo en daar konden de groen-witten uiteindelijk het minst tevreden mee zijn van de twee ploegen. Hector was met name […]
  • Hector speelt weer gelijk2 oktober 2016 Hector speelt weer gelijk Hector heeft vandaag voor de derde opeenvolgende keer gelijk gespeeld. De thuiswedstrijd tegen FC Het Centrum uit Enschede eindigde in 3-3 na een leuke wedstrijd waarin het bij rust 1-1 […]
  • Efficiënt Hector verslaat Enter en kan naar boven kijken24 maart 2019 Efficiënt Hector verslaat Enter en kan naar boven kijken Hector heeft zondagmiddag een belangrijke zege geboekt op sv Enter. Op 't Doesgoor werd het 2-0 voor de thuisploeg. De Hectorianen begonnen slap aan de wedstrijd. Het resulteerde in een […]
  • Hector verliest ongelukkig in Holten7 april 2019 Hector verliest ongelukkig in Holten Hector heeft zondagmiddag nipt verloren van Holten. Op sportpark Meermanskamp werd het 2-1 voor de thuisploeg. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar de grootste kansen waren […]