GFC geen kampioen na nederlaag in Diepenveen

Het had zo mooi kunnen zijn maar het werd het uiteindelijk niet. GFC hoopte vandaag afscheid te kunnen nemen van het zondagvoetbal met de titel in de vierde klasse G maar ging onderuit met 2-0 in en tegen Diepenveen dat daardoor wel het kampioenschap mag vieren. In een meer spannende dan goede wedstrijd had GFC aanvankelijk wat overwicht. Een aanval van Diepenveen leidde de gelukkige 1-0 in. Een schot van Jeffrey Blanken werd van richting veranderd waardoor doelman Dennis Vorkink kansloos was. Kort na rust leek GFC gelijk te komen maar Olaf Siegers schoot tegen de doelman aan. Daarna gebeurde er feitelijk niet heel veel meer en was de 2-0 in de 90e minuut voor de statistieken. GFC geen kampioen maar nacompetitie ondanks het feit dat dat ook niets oplevert voor de rood zwarten. Ondanks de nederlaag is het wel feest bij GFC dat na een party in de kantine het seizoen afsluit bij De Tapperij.