Minder treinen door staking

Vanwege een staking in het openbaar vervoer rijden er vandaag minder treinen op het traject Oldenzaal-Goor-Zutphen. Reizigers moeten er rekening mee houden dat er vandaag vanaf Goor niet kan worden gereisd op de volgende tijdstippen: 06.30 uur, 07.30 uur, 09:00 uur, 10:00 uur, 11 uur en 12 uur. Op de overige tijdstippen rijden de treinen wel. De werknemers in het openbaar vervoer staken omdat ze een betere CAO willen waarin onder meer de pensioenleeftijd wordt bevroren. Meer informatie over de reistijden is te vinden op de site van Keolis. Bussen rijden vandaag wel volgens de dienstregeling.

Gerelateerde berichten

  • Mogelijk lang geen openbaar vervoer van en naar Goor19 juni 2018 Mogelijk lang geen openbaar vervoer van en naar Goor Medewerkers van Keolis zijn van plan om vanaf maandag voor lange tijd het werk neer te leggen. Dat zou betekenen dat het openbaar vervoer van en naar Goor voor lange tijd plat gaat. […]
  • Donderdag geen bussen van en naar Goor2 januari 2018 Donderdag geen bussen van en naar Goor Als gevolg van een staking ligt het openbaar vervoer komende donderdag in een groot deel van het land plat. Ook Goorse reizigers zullen daarvan de gevolgen ondervinden. De buschauffeurs […]
  • Van Rood naar Blauw: Nieuwe dienstregelingen4 december 2017 Van Rood naar Blauw: Nieuwe dienstregelingen Vanaf 10 december voert de NS nieuwe dienstregelingen door. In Goor blijven de vertrektijden exact hetzelfde, alleen de rode bestickering op de trein zal worden vervangen door het […]
  • Komend weekend geen treinen van en naar Hengelo18 oktober 2018 Komend weekend geen treinen van en naar Hengelo Goorse treinreizigers die morgen, overmorgen en zondag richting Hengelo willen moeten rekening houden met extra reistijd. Door werkzaamheden rijden er geen treinen van, via en naar […]
  • Treinen rijden weer van en naar Hengelo22 oktober 2018 Treinen rijden weer van en naar Hengelo De Goorse treinreizigers kunnen weer per trein afreizen richting Hengelo. Door werkzaamheden reden er de afgelopen dagenĀ geen treinen van, via en naar Hengelo, maar dit is inmiddels achter […]