Etui met sleutels gezocht

Erwin is op zoek naar zijn etui met daarin een aantal sleutels. Het etui is zwart van kleur en hij is deze verloren in de buurt van De Whee / Spechthorst. Heeft u deze gevonden, neem dan contact met Erwin op via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Gemeente wil verlichting op fietspad tussen Goor en Markelo12 januari 2016 Gemeente wil verlichting op fietspad tussen Goor en Markelo De gemeente Hof van Twente wil nog een keer Provincie Overijssel om tafel om verlichting te kunnen realiseren langs het fietspad naast de N753. Het pad over de Herikerberg tussen Goor en […]
  • Zilveren armband verloren tijdens Schoolfeest27 juni 2012 Zilveren armband verloren tijdens Schoolfeest Kirsten Dijksen is afgelopen weekend haar zilveren armband verloren. De armband is van het merk Proud Mama en voorzien van meerdere bedels. De eerlijke vinder wordt verzocht zich te melden […]
  • Opvallende diefstal aan Markeloseweg23 april 2013 Opvallende diefstal aan Markeloseweg Afgelopen vrijdag is er in de ochtend ingebroken in een woning aan de Markeloseweg in Goor. De dief of dieven namen een ongebruikelijke vondst mee naar huis. Ze hadden het wellicht gemunt […]
  • Koppers reikt prijzen uit bij C-toernooi GFC21 oktober 2013 Koppers reikt prijzen uit bij C-toernooi GFC Dico Koppers verricht morgenmiddag de prijsuitreiking bij het internationale C-toernooi van GFC. De linksback van FC Twente, die zaterdag nog meespeelde in de topper tegen Ajax, zal rond […]
  • Kinderen uit de bol bij Sterzo18 februari 2012 Kinderen uit de bol bij Sterzo De rentree van het kindercarnaval in Goor is een succes gebleken. Zo'n 150 verklede koters meldden zich vanmiddag met de ouders bij De Ster voor het 'feest der zotte kleintjes' in […]