Tiende Schoolfeestkrant in de pen

Er komt dit jaar opnieuw een Schoolfeestkrant uit. De bijbel van de moeder aller tentfeesten werd voorgaande jaren goed ontvangen door de Goorse burgers. De redactie van deze site is op dit moment drukdoende om weer een nieuw exemplaar uit te brengen. In de krant, die huis-aan-huis wordt bezorgd, staan allerlei nieuwtjes en wetenswaardigheden over het Goorse School- en Volksfeest, alsmede verhalen met betrokkenen op de verschillende ‘Schoolfeestterreinen’. Het feestgevoel wordt uitgebreid besproken in deze tiende uitgave. De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl is straks ook via internet te downloaden. De krant is voor en door Goor, dus hebt u nog mooie verhalen of ideeën; mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)16 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (9) De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, die gisteren huis aan huis is bezorgd, is ook online te lezen. Dat kan via deze LINK of via de banner op de site. Fysieke exemplaren zijn op te […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)15 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (8) Vandaag is het laatste Schoolfeestjournaal online gezet. De zesde aflevering, een week voor de aftrap van het Schoolfeest, maakt dit keer een rondgang langs de scholen in aanloop naar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)12 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Er worden dit jaar maar liefst 67 Schoolfeest-vrijwilligers gehuldigd die een jubileum te vieren hebben. Dit komt doordat dat in de afgelopen coronajaren niet kon. Zeven medewerkers […]
  • Ook de Schoolfeestkrant komt weer terug22 april 2022 Ook de Schoolfeestkrant komt weer terug Na twee onbeschreven jaren kom er dit jaar ijs en weder dienende ook weer een Schoolfeestkrant uit. De bijbel van het Feest der Feesten wordt sinds 2009 goed ontvangen door de inwoners […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)19 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Volgende week vrijdag zal er ook weer een jury door de Tente gaan om tijdens het borreluurtje te bepalen wie het meest originele t-shirt draagt. Die verkiezing is al begonnen want wie al […]