Honden vergiftigd in de Grotestraat

In de Grotestraat zijn twee hondjes overleden nadat ze zijn vergiftigd. Dat is gebeurd in de tuin achter het woonhuis en de winkel van vishandel Holtmaat. Naast de honden hebben door het gif ook vier leilindes (bomen) het begeven. De eigenaresse, Leoniek Holtmaat, is er helemaal stuk van. Ze heeft inmiddels aangifte gedaan bij politie die de zaak in onderzoek heeft. Wie er verantwoordelijk is voor de vergiftiging is (nog) niet duidelijk. “Het was een een enorme pijnlijke dood voor onze hondjes. Ze zijn van binnenuit verteerd en hebben een verschrikkelijke lijdensweg gehad.”

Binky

Hummer, een langharige teckel van 10 jaar, is maandag bezweken. Binky, een chihuahua van een jaar, is woensdag overleden. Echt niet te begrijpen dat iemand tot zoiets in staat kan zijn. We hebben nog twee honden en die durf ik echt niet meer achter het huis te laten. Er moet echt snel duidelijkheid komen over wie hiervoor verantwoordelijk is.” aldus Holtmaat.

Hummer


Gerelateerde berichten

  • Politie waarschuwt voor honden-vergif op De Whee19 mei 2016 Politie waarschuwt voor honden-vergif op De Whee Er is in de Goorse Pieter Langedijkstraat een krant met daarop vleesresten gevonden waarvan het vermoeden bestaat dat er vergif in zit. Een oplettende voorbijganger vond de krant met de […]
  • Bomen aan Mossendamsweg vergiftigd6 september 2018 Bomen aan Mossendamsweg vergiftigd Een zestal monumentale eiken aan de Mossendamsweg is vergiftigd. In de bomen zijn gaten geboord waar door onbekenden een substantie in is gegoten wat uiteindelijk dodelijk zal zijn voor de […]
  • Van visboer tot frikandellenbakker…2 december 2017 Van visboer tot frikandellenbakker… Een behoorlijk spektakel vanmiddag op het Schoolfeestplein en in het Goorse centrum. Op het plein bij Vishandel Verdriet werden allerlei boten, een tent en een mooi uitgevoerde snackwagen […]
  • Abraham Wouter Holtmaat terug naar de kinderjaren13 juni 2018 Abraham Wouter Holtmaat terug naar de kinderjaren De tijdmachine wierp Wouter Holtmaat gisteravond een behoorlijk eind terug. In aanloop naar zijn 50e verjaardag, die vandaag groots gevierd wordt, zochten zijn vrienden de ondernemer op […]
  • BOA’s in conclaaf met hondenbezitters20 mei 2016 BOA’s in conclaaf met hondenbezitters De zogenoemde Buitengewone Opsporingsambtenaren (BOA's) gaan vanaf komende maandag, tijdens een actieweek in de Twentse gemeenten, ook in Goor op jacht naar hondenbezitters. De ambtenaren […]