RSC-Twenthe 3-0 GFC-Zwolle 6-2

De tussenstanden van de wedstrijden in de nacompetitie om promotie of handhaving naar- en in de derde klasse:

14.00 uur: RSC Rossum – vv Twenthe 3-0 (Twenthe gedegradeerd)

14.00 uur: GFC – sv Zwolle 6-2 (doelpunten GFC: Joran Krabbenbos, Tim Wassink drie keer en Olaf Siegers twee keer)

Gerelateerde berichten

  • Een ander Hector in beslissende nacompetitiewedstrijd25 mei 2016 Een ander Hector in beslissende nacompetitiewedstrijd Trainer Mark Dijkstra was nog helemaal niet zo ontevreden na het eerste na-competitieduel van afgelopen zondag tegen RSC in Rossum maar gaat zijn elftal toch anders neerzetten. "Dat is […]
  • Twenthe tegen RSC, GFC ontmoet Zwolle in nacompetitie28 mei 2019 Twenthe tegen RSC, GFC ontmoet Zwolle in nacompetitie Twenthe speelt de eerste wedstrijd in de nacompetitie tegen degradatie tegen het RSC uit Rossum. De eerste wedstrijd is komende zondag in Rossum, de return, tegen de nummer twee uit de […]
  • Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum2 juni 2019 Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum VV Twenthe is vanmiddag gedegradeerd naar de vierde klasse van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor in Rossum met 3-0 van RSC na een ruststand van 1-0. In […]
  • Twenthe wacht zware klus in finale nacompetitie28 mei 2016 Twenthe wacht zware klus in finale nacompetitie Hij was met het hele eerste elftal van vv Twenthe aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Hector en RSC afgelopen donderdag. Trainer Michiel Mensink zag ook het eerste duel in […]
  • Twenthe-Saasveldia 0-3, GFC-Enter 4-0, ABS-Hector 2-319 mei 2019 Twenthe-Saasveldia 0-3, GFC-Enter 4-0, ABS-Hector 2-3 De eindstanden van de competitieduels in de derde klasse A- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - Saasveldia 0-3 4G 14.00 uur: GFC - sv […]