GMHC dames 1 kampioen na ruime zege

Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en kwam op 0-1 door een treffer van Imke vorkink. De 0-2 kwam op naam van Isabel Hevink na een fraaie solo-actie. Zij tekende, na rust, ook voor de derde Goorse goal. Anne Jansen en Jade Mensink bepaalden de eindstand op 5-0 waarna het feest kon beginnen. GMHC dames 1 sluit daarmee een spannende competitie waarin tot het eind een zestal ploegen nog meededen om de titel af met de hoofdprijs en promotie naar de derde klasse. Het kampioensfeest wordt gevierd bij Café De Buurman.

Gerelateerde berichten

  • Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN26 maart 2017 Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN De hockeydames van GMHC gingen vandaag op eigen veld onderuit bij HCHN. De ploeg van trainster Ans Vorkink verloor, na de 9-0 zege van vorige week in Twello, met 2-5. Zij moest […]
  • Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn25 april 2016 Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn Het eerste dameshockeyteam van GMHC won zondag vrij eenvoudig van Twello. Op het kunstgras aan de Goorse Rubenstraat werd het 6-2. Bij rust was het 2-0 door treffers van Anne Jansen. Vlak […]
  • Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC11 mei 2022 Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC Pirmin Blaak, de keeper van het Nederlands hockey-elftal, komt komende zaterdag voor een 'meet and greet' naar de Goorse Mixed Hockey Club. Blaak is ook doelman van HC Oranje Rood en […]
  • Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC3 september 2020 Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC Op zaterdag 10 oktober komen de internationals Frédérique Matla en Pien Sanders naar Goor voor een clinic bij de GMHC. Pien Sanders (22) speelt al sinds 2010 bij Den Bosch waarmee ze […]
  • Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs12 juni 2018 Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs Het mobiele Urban Hockeyveld van de Goorse Mixed Hockey Club is genomineerd voor de landelijke bestuurderstrofee van de KNHB.  Deze prijs wordt door de hockeybond ieder jaar uitgereikt aan […]