GMHC dames 1 kampioen na ruime zege

Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en kwam op 0-1 door een treffer van Imke vorkink. De 0-2 kwam op naam van Isabel Hevink na een fraaie solo-actie. Zij tekende, na rust, ook voor de derde Goorse goal. Anne Jansen en Jade Mensink bepaalden de eindstand op 5-0 waarna het feest kon beginnen. GMHC dames 1 sluit daarmee een spannende competitie waarin tot het eind een zestal ploegen nog meededen om de titel af met de hoofdprijs en promotie naar de derde klasse. Het kampioensfeest wordt gevierd bij Café De Buurman.

Gerelateerde berichten

  • Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN26 maart 2017 Gehavend GMHC onderuit tegen HCHN De hockeydames van GMHC gingen vandaag op eigen veld onderuit bij HCHN. De ploeg van trainster Ans Vorkink verloor, na de 9-0 zege van vorige week in Twello, met 2-5. Zij moest […]
  • Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn25 april 2016 Hockeydames kloppen Twello, heren winnen van Apeldoorn Het eerste dameshockeyteam van GMHC won zondag vrij eenvoudig van Twello. Op het kunstgras aan de Goorse Rubenstraat werd het 6-2. Bij rust was het 2-0 door treffers van Anne Jansen. Vlak […]
  • Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs12 juni 2018 Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs Het mobiele Urban Hockeyveld van de Goorse Mixed Hockey Club is genomineerd voor de landelijke bestuurderstrofee van de KNHB.  Deze prijs wordt door de hockeybond ieder jaar uitgereikt aan […]
  • Dames GMHC zoeken nieuwe coach online20 augustus 2017 Dames GMHC zoeken nieuwe coach online Het eerste damesteam van de Goorse Hockeyclub GMHC is met spoed op zoek naar een nieuwe coach. Via Facebook doen de dames een oproep met een tekst waarui ook de nodige ambitie spreekt. […]
  • Hockeyteams GMHC onderuit10 november 2014 Hockeyteams GMHC onderuit De beide eerste teams van de Goorse Mixed Hockey Club hebben afgelopen weekend geen punten gesprokkeld. Heren 1 ging in eigen huis met maar liefst 3-13 onderuit tegen Doetinchem. […]