Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum

VV Twenthe is vanmiddag gedegradeerd naar de vierde klasse van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor in Rossum met 3-0 van RSC na een ruststand van 1-0. In een aanvankelijk gelijkopgaande wedstrijd werd het 1-0 na een ongelukkige eigen goal van Ivo Roetgerink die de bal achter zijn doelman Bas Zweers gleed.

Na de thee had Twenthe aanvankelijk een overwicht zonder tot hele grote kansen te komen. Bas Zweers, die een geweldige eerste helft keepte, had na rust twee ongelukkige momenten waarmee hij onbedoeld de inleiding vormde tot de 2-0 en 3-0. Eerst kopte hij een bal in de voeten van een tegenstander die daardoor kon scoren terwijl in de slotfase een bal over achterlijn wilde laten rollen die nog kon worden binnen gehouden door een opponent waardoor ook dit buitenkansje benut werd. Het is sowieso een slchte zondag voor Twenthe want ook het tweede elftal degradeerde vandaag. Tegen Saasveldia 2 werd na een 2-2 stand de strafschoppenserie met 6-5 verloren.

Gerelateerde berichten

  • RSC-Twenthe 3-0 GFC-Zwolle 6-22 juni 2019 RSC-Twenthe 3-0 GFC-Zwolle 6-2 De tussenstanden van de wedstrijden in de nacompetitie om promotie of handhaving naar- en in de derde klasse: 14.00 uur: RSC Rossum - vv Twenthe 3-0 (Twenthe […]
  • Een ander Hector in beslissende nacompetitiewedstrijd25 mei 2016 Een ander Hector in beslissende nacompetitiewedstrijd Trainer Mark Dijkstra was nog helemaal niet zo ontevreden na het eerste na-competitieduel van afgelopen zondag tegen RSC in Rossum maar gaat zijn elftal toch anders neerzetten. "Dat is […]
  • Twenthe tegen RSC, GFC ontmoet Zwolle in nacompetitie28 mei 2019 Twenthe tegen RSC, GFC ontmoet Zwolle in nacompetitie Twenthe speelt de eerste wedstrijd in de nacompetitie tegen degradatie tegen het RSC uit Rossum. De eerste wedstrijd is komende zondag in Rossum, de return, tegen de nummer twee uit de […]
  • Twenthe wacht zware klus in finale nacompetitie28 mei 2016 Twenthe wacht zware klus in finale nacompetitie Hij was met het hele eerste elftal van vv Twenthe aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Hector en RSC afgelopen donderdag. Trainer Michiel Mensink zag ook het eerste duel in […]
  • Hector uitgeschakeld in nacompetitie, Twenthe tegen RSC26 mei 2016 Hector uitgeschakeld in nacompetitie, Twenthe tegen RSC Hector is er niet in geslaagd om de finale van de nacompetitie om promotie naar de derde klasse te bereiken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra bleef op eigen veld op 1-1 steken tegen RSC. […]