Steken onder water van GFC naar Twenthe en vice versa

De degradatie van vv Twenthe en het mislopen van het kampioenschap van GFC heeft de nodige plagerijen teweeg gebracht bij beide clubs. Zo werd gisteren een ‘degradatiespook’ opgehangen in een lantaarnpaal naast café De Tapperij. Dit als reactie op het spandoek dat leden van vv Twenthe 3 eerder ophingen aan het hek van sportpark Heeckeren met de tekst ‘Succes is een keuze’ nadat dat team wel kampioen werd. Dat spandoek is gisteren door GFC-ers weer teruggebracht naar ’t Piepwillem. Op marktplaats, tenslotte, is een advertentie geplaatst waarin kampioenshirts van GFC aangeboden worden.


Gerelateerde berichten

  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • Er is wat te halen voor de Goorse clubs…6 november 2021 Er is wat te halen voor de Goorse clubs… Een QR-code is toch niet nodig dus eenieder kan zich dit weekeinde vrij bewegen naar de Goorse sportparken voor de voetbalduels van de drie Goorse clubs die alle drie thuis spelen tegen […]
  • GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede30 oktober 2021 GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede Na de veertien-klapper van vorige week tegen BZSV De Blauwwitters staat GFC vanmiddag een tegenstander van een ander formaat te wachten. In Hengelo is vanaf 16:30 uur de koploper in de […]
  • Hector tegen Delden op jacht naar eerste zege23 oktober 2021 Hector tegen Delden op jacht naar eerste zege Kan sv Hector dit weekend van de hatelijke nul afkomen? Dat is de grote vraag voor de Goorse groen-witten deze speelronde waarin een treffen met Delden wacht op het eigen Doesgoor. […]
  • Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC16 oktober 2021 Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC Na twee zeges en een nipte nederlaag, gaat GFC in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal vanmiddag op bezoek bij ATC '65 in Hengelo (14:30 uur). Die ploeg heeft 3 punten minder dan […]