Steken onder water van GFC naar Twenthe en vice versa

De degradatie van vv Twenthe en het mislopen van het kampioenschap van GFC heeft de nodige plagerijen teweeg gebracht bij beide clubs. Zo werd gisteren een ‘degradatiespook’ opgehangen in een lantaarnpaal naast café De Tapperij. Dit als reactie op het spandoek dat leden van vv Twenthe 3 eerder ophingen aan het hek van sportpark Heeckeren met de tekst ‘Succes is een keuze’ nadat dat team wel kampioen werd. Dat spandoek is gisteren door GFC-ers weer teruggebracht naar ’t Piepwillem. Op marktplaats, tenslotte, is een advertentie geplaatst waarin kampioenshirts van GFC aangeboden worden.


Gerelateerde berichten

  • Ook geen Regio Cup voor amateurvoetballers6 mei 2021 Ook geen Regio Cup voor amateurvoetballers Geen competitie en nu is er ook een streep gezet door de Regio Cup voor de amateurvoetballers uit Goor en omgeving. De KNVB besloot vandaag dat dit toernooi definitief niet meer haalbaar […]
  • Corona-compensatie voor clubs8 oktober 2020 Corona-compensatie voor clubs Ze zijn op dit moment niet te benijden. De penningmeesters van de lokale sportverenigingen. De kantines zijn dicht en daarmee is een der belangrijkste levensaders afgesloten. Om de […]
  • Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker31 juli 2020 Goorse clubs openen met uitwedstrijden in de beker De eerste teams van de Goorse voetbalclubs openen het nieuwe seizoen met alle drie bekerduels op vreemde bodem. Op zaterdag 29 augustus gaat GFC op bezoek bij SVVN in Nijverdal. Een dag […]
  • Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend24 juli 2020 Tegenstanders bekerduels Goorse clubs bekend De KNVB heeft de poule-indeling van de bekercompetitie voor de Goorse voetbalclubs openbaar gemaakt. Zaterdag-vierdeklasser GFC treft daarin met Achilles '12 en Juliana '32 twee Hengelose […]
  • Twenthe en Hector treffen  elkaar in Hof-competitie10 juli 2020 Twenthe en Hector treffen elkaar in Hof-competitie SV Hector en vv Twenthe kruisen volgend seizoen wederom de degens in de vierde klasse B. De twee Goorse clubs bij de zondagamateurs treffen verder veel regionale concurrenten. Zo zijn […]