Toch een feestje voor Geert en Bianca…

Ze waren afgelopen maandag 25 jaar getrouwd: Geert Endeman en zijn lieftallige Bianca. Dat werd met de familie gevierd tijdens een zonvakantie in Griekenland. Iets wat de vrienden van het paar hen van harte gunnen. Maar dat er nog geen gelegenheid is geweest om in gezamenlijkheid ‘terug te blikken’ op deze kwart eeuw stuit hen wel enigszins tegen de borst. Daarom is er toch een fraaie boog geplaatst voor woning in de van Kollaan en is er een begeleidende brief gestuurd waarin het zilveren paar wordt opgedragen om een dag te plannen om het feestje alsnog te vieren. Daarvoor ook nog via deze weg: Van harte en nog vele jaren samen !

Gerelateerde berichten

  • Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd11 december 2017 Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd Het is groot vandaag in de Goorse Ruysdaelstraat waar de woning van Erik en Henny Scholte in 't Hof op traditionele wijze is 'mooi gemaakt'. Dit alles naar aanleiding van het zilveren […]
  • Duizendpoot Geert Endeman 50 jaar9 september 2015 Duizendpoot Geert Endeman 50 jaar Hij is een duizendpoot en altijd in voor een feestje. In zijn loopbaan als artiest stond hij geregeld op feestjes en partijen. Vandaag staat hij opnieuw in de schijnwerpers, maar dan om […]
  • Maikel de Jong kwart eeuw oud24 september 2017 Maikel de Jong kwart eeuw oud Feest voor de jonge Goorse stukadoor Maikel de Jong die 25 jaar is geworden. Volgens zijn kameraden staat hij zelden zonder biertje op een foto en verlangt hij nu al naar zijn pensioen en […]
  • Brenda en Henk 25 jaar getrouwd19 juni 2019 Brenda en Henk 25 jaar getrouwd Afgelopen maandag (16 juni) was het precies 25 jaar geleden dat Brenda en Henk Huisken in het huwelijksbootje stapten. De tuin is versierd, maar het feestje komt later. Er is in ieder […]
  • Jesse Overbeek 25 jaar, niet te missen3 juni 2016 Jesse Overbeek 25 jaar, niet te missen Voor wie de Kloosterlaan inrijdt tot aan de Heeckerenschool is het niet te missen. Een grote pop, een container met water en een fonteintje refererend aan zijn werk bij Aqua Plus samen met […]