Toch een feestje voor Geert en Bianca…

Ze waren afgelopen maandag 25 jaar getrouwd: Geert Endeman en zijn lieftallige Bianca. Dat werd met de familie gevierd tijdens een zonvakantie in Griekenland. Iets wat de vrienden van het paar hen van harte gunnen. Maar dat er nog geen gelegenheid is geweest om in gezamenlijkheid ‘terug te blikken’ op deze kwart eeuw stuit hen wel enigszins tegen de borst. Daarom is er toch een fraaie boog geplaatst voor woning in de van Kollaan en is er een begeleidende brief gestuurd waarin het zilveren paar wordt opgedragen om een dag te plannen om het feestje alsnog te vieren. Daarvoor ook nog via deze weg: Van harte en nog vele jaren samen !

Gerelateerde berichten

  • Anouk heeft halve Sarah4 maart 2020 Anouk heeft halve Sarah Het is feest in de Guido Gazelle-hof op De Whee in Goor. Daar viert Anouk Oosterveld vandaag haar 25e verjaardag. En dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De korte maar […]
  • Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd11 december 2017 Erik en Henny van de ‘Höver’ 25 jaar getrouwd Het is groot vandaag in de Goorse Ruysdaelstraat waar de woning van Erik en Henny Scholte in 't Hof op traditionele wijze is 'mooi gemaakt'. Dit alles naar aanleiding van het zilveren […]
  • Niek van de Höver 25 jaar6 februari 2020 Niek van de Höver 25 jaar Feest bie de 'Hövers' want Niek Scholte in 't Hof is 25 jaar. De halve Abraham is vooral bekend als DJ op feesten en partijen en natuurlijk als dé man met de Tuba bij Apollo, een gen dat […]
  • Duizendpoot Geert Endeman 50 jaar9 september 2015 Duizendpoot Geert Endeman 50 jaar Hij is een duizendpoot en altijd in voor een feestje. In zijn loopbaan als artiest stond hij geregeld op feestjes en partijen. Vandaag staat hij opnieuw in de schijnwerpers, maar dan om […]
  • Zwangere Mandy viert 25e verjaardag15 mei 2020 Zwangere Mandy viert 25e verjaardag Een groot feest zit er in deze Coronatijd niet in alles maar voor Mandy ter Elst is deze 15e mei toch wel een heel speciaal moment. Ze viert vandaag haar 25e verjaardag en dat op het […]