Goor verdeeld over zaterdagclub GFC

De stemming onder de leden van GFC was al verdeeld over de overgang naar het zaterdagvoetbal maar het voorstel haalde het wel. Uit een poll op deze site blijkt dat de precies de helft van de deelnemers aan de enquete het een goede zaak vindt dat GFC met de standaardteams op zaterdagmiddag gaat spelen. 32% is het daar zeker niet mee eens terwijl de overige 19% zegt dat dat voor de club en de ontwikkeling niets zal uitmaken. De volgende poll gaat over de voorgenomen sluiting van twee zogenoemde Nabo’s (Niet onbewaakte spoorwegovergangen).

Gerelateerde berichten

  • Laatste derby in teken titelstrijd GFC27 april 2019 Laatste derby in teken titelstrijd GFC Het is de laatste vele competitieclashes, morgen op sportpark Heeckeren. De Goorse voetbalderby tussen GFC en Hector in de vierde klasse G voordat de rood zwarten overstappen naar de […]
  • GFC wordt zaterdagclub15 april 2019 GFC wordt zaterdagclub Het eerste en tweede elftal van GFC gaan vanaf volgend seizoen op zaterdag voetballen. Dat is de uitkomst van een stemming tijdens een speciale ledenvergadering vanavond in d'Oale […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Poll: Paasvuur moet blijven…8 maart 2019 Poll: Paasvuur moet blijven… Er moet alles aan gedaan worden om volgend jaar gewoon weer een Paasvuur in Goor te kunnen organiseren. Dat is de mening van de meeste stemmers tijdens het poll op deze site. 53% koos […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]