Schade door storm

De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor meldingen van stormschade. Aan de Patrijzenstraat bleek een hekwerk te zijn omgewaaid en op de straat terecht te zijn gekomen. Aan de Smientstraat op De Hogenkamp knapte een grote tak uit een boom en kwam in een tuin terecht. Verder lijkt de schade in Goor na de kortstondige onweersbuien die rond half twaalf overtrokken, mee te vallen. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Stormschade in Goor beperkt gebleven21 juli 2016 Stormschade in Goor beperkt gebleven Daar waar omliggende plaatsen als Rijssen en Wierden zwaar te lijden hadden onder de hoosbuien die aan het einde van de middag overtrokken, valt de schade in Goor mee. Er viel veel regen […]
  • 14 augustus 2021 Goorse brandweer actief in Haaksbergen De Goorse brandweer moest vandaag assistentie verlenen bij een behoorlijke brand in het buitengebied van Haaskbergen. Een woonboerderij aan de Diepenheimseweg daar stond in brand en naast […]
  • Brandweer rukt uit naar Plukon19 juli 2021 Brandweer rukt uit naar Plukon Een melding van eventueel vrijgekomen gevaarlijke stoffen gisteravond bij pluimvee-verwerker Plukon aan de Goorse Breukersweg gisteravond. De brandweer rukte uit en de medewerkers werden […]
  • Brandweer druk met stormschade26 augustus 2020 Brandweer druk met stormschade De Goorse brandweer is vanmorgen in alle vroegte twee keer uitgerukt om omgewaaide bomen en losgewaaide takken te verwijderen. Rond kwart over vier is een omgevallen boompje van de […]
  • Stormschade bij Aldi16 februari 2020 Stormschade bij Aldi De storm Dennis die vandaag ook over Goor raast lijkt in kracht niet zo heftig te zijn als de storm van vorige week maar toch heeft de wind wel een schadegeval opgeleverd. Bij de […]