Voetbalmiddag voor ouderen en verstandelijk gehandicapten in de sporthal

Er wordt komende zaterdag een zaalvoetbalfestijn voor ouderen met een zorgbehoefte en verstandelijk gehandicapten gehouden in de Goorse sporthal De Mossendam. Dat wordt georganiseerd door de Stichting Goal in samenwerking met de zaalvoetballers van Twenthe, Hector en GFC die al sinds jaar en dag samen een balletje trappen. Tijdens de voetbalmiddag wordt er uiteraard gespeeld en worden mensen uitgedaagd om mee te doen met een wedstrijdje of het nemen van strafschoppen. Ook FC Twente verleent haar medewerking. Zo spelen de oud-profs André Karnebeek en Jan van Halst mee en is ook de zogenoemde Schatkist van FC Twente aanwezig. Daarin vertellen oud-spelers van de Enschedese club over de geschiedenis van FC Twente, begeleidt met live muziek. Ook de Hofbloazers zijn aanwezig komende zaterdag tijdens de voetbalmiddag die tussen 14:00 uur en 17:00 uur gehouden wordt. Opgeven is verplicht en kan via Paul.gelen@nullstichtinggoal.nl.

Jan van Halst en André Karnebeek


Gerelateerde berichten

  • G-voetbal met Goorse roots nog steeds vaste waarde bij FC Twente3 mei 2017 G-voetbal met Goorse roots nog steeds vaste waarde bij FC Twente Stralende gezichten van de cliënten van de Twentse Zorgcentra op het trainingscomplex van FC Twente in Hengelo. De verstandelijk gehandicapten van de Twentse Zorgcentra mochten daar samen […]
  • Hollandse avond bij Herfstzon10 juni 2021 Hollandse avond bij Herfstzon Het was genieten voor de bewoners van Huize Herfstzon tijdens een heuse Hollandse avond in de gezamenlijke ruimte. Er was muziek geregeld door de stichting Goal en onder meer Gorenaar […]
  • Gorenaren op de fiets tijdens Tour de Goal6 juli 2017 Gorenaren op de fiets tijdens Tour de Goal Een groot aantal Gorenaren is vanochtend vroeg op de fiets gestapt voor de stichting Goal. Dat gebeurde bij Trivium Meulenbelt in Almelo waar de goede doelen-rit begon en waarna diverse […]
  • Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan18 juni 2022 Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan De kaartverkoop voor de wedstrijd van FC Twente tegen FC Nordsjaelland is deze week van start gegaan. Het duel wordt op zondag 3 juli gespeeld op sportpark Heeckeren onder organisatie van […]
  • FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd27 mei 2022 FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gaat FC Twente een wederom een oefenwedstrijd spelen in Goor. Op zondag 3 juli zal het Deense FC Nordsjaelland de tegenstander zijn op […]