Voetbalmiddag voor ouderen en verstandelijk gehandicapten in de sporthal

Er wordt komende zaterdag een zaalvoetbalfestijn voor ouderen met een zorgbehoefte en verstandelijk gehandicapten gehouden in de Goorse sporthal De Mossendam. Dat wordt georganiseerd door de Stichting Goal in samenwerking met de zaalvoetballers van Twenthe, Hector en GFC die al sinds jaar en dag samen een balletje trappen. Tijdens de voetbalmiddag wordt er uiteraard gespeeld en worden mensen uitgedaagd om mee te doen met een wedstrijdje of het nemen van strafschoppen. Ook FC Twente verleent haar medewerking. Zo spelen de oud-profs André Karnebeek en Jan van Halst mee en is ook de zogenoemde Schatkist van FC Twente aanwezig. Daarin vertellen oud-spelers van de Enschedese club over de geschiedenis van FC Twente, begeleidt met live muziek. Ook de Hofbloazers zijn aanwezig komende zaterdag tijdens de voetbalmiddag die tussen 14:00 uur en 17:00 uur gehouden wordt. Opgeven is verplicht en kan via Paul.gelen@nullstichtinggoal.nl.

Jan van Halst en André Karnebeek


Gerelateerde berichten