Goud voor zwemtalent Robbin

Groot succes voor zwemmer Robbin Eijkelkamp. De Goorse tiener kroonde zich dit weekend tot provinciaal kampioen. Hij greep de Overijsselse titel op de 100 meter schoolslag.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Weer Overijssels zwemsucces voor Haverkate en ten Dam16 januari 2017 Weer Overijssels zwemsucces voor Haverkate en ten Dam Elisa Haverkate heeft haar vorm ook in het tweede weekend van het Overijssels kampioenschap zwemmen vast weten te houden. De jonge Goorse won in haar categorie goud op de 100 meter vrije […]
  • Brummelaar pakt zes Overijsselse titels4 juni 2013 Brummelaar pakt zes Overijsselse titels Koen Brummelaar heeft afgelopen weekend van zich doen spreken bij de Overijsselse kampioenschappen. De Goorse zwemmer pakte in Kampen zes keer goud en eenmaal zilver. Brummelaar was bij de […]
  • Vrouwen GroenLinks in actie5 maart 2019 Vrouwen GroenLinks in actie Om 10.00 uur op Internationale Vrouwendag zal vrijdag een afvaardiging van GroenLinks vrouwen uit de Hof buiten voor het gemeentehuis aandacht vragen voor 100 jaar vrouwenkiesrecht. […]
  • 100 jaar Monte Bello8 januari 2019 100 jaar Monte Bello Bij Camping Monte Bello is deze week het startschot gegeven voor het jubileumjaar 2019. Het recreatie en kampeer-domein op de Herikerberg viert namelijk haar 100-jarig jubileum. Tevens is […]