Goud voor zwemtalent Robbin

Groot succes voor zwemmer Robbin Eijkelkamp. De Goorse tiener kroonde zich dit weekend tot provinciaal kampioen. Hij greep de Overijsselse titel op de 100 meter schoolslag.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Weer Overijssels zwemsucces voor Haverkate en ten Dam16 januari 2017 Weer Overijssels zwemsucces voor Haverkate en ten Dam Elisa Haverkate heeft haar vorm ook in het tweede weekend van het Overijssels kampioenschap zwemmen vast weten te houden. De jonge Goorse won in haar categorie goud op de 100 meter vrije […]
  • Brummelaar pakt zes Overijsselse titels4 juni 2013 Brummelaar pakt zes Overijsselse titels Koen Brummelaar heeft afgelopen weekend van zich doen spreken bij de Overijsselse kampioenschappen. De Goorse zwemmer pakte in Kampen zes keer goud en eenmaal zilver. Brummelaar was bij de […]
  • Lidwien en Saskia bedwingen marathontocht op de Weissensee voor het goede doel21 januari 2020 Lidwien en Saskia bedwingen marathontocht op de Weissensee voor het goede doel Een stralende glimlach van oor tot oor bij Lidwien van de Riet en Saskia Smit. En met recht. De Goorse dames hebben vandaag 100 kilometer in successie afgelegd op de iconische Weissensee. […]
  • Auto verliest wiel na ongeluk18 mei 2020 Auto verliest wiel na ongeluk Op de N346 bij het pannenkoekenhuis heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Een van de auto's verloor daarbij het achterwiel. Door de aanrijding was één rijbaan […]