Zomermarkt in De Stoevelaar

Een gezellige zomermarkt in het Carintreggeland huis van de Stoevelaar. Zaterdag is weer zover van 14.30 uur tot 17.30 uur. Iedereen is van harte welkom om deze markt te komen bezoeken. Een markt met onder meer creatieve kraampjes, verkoop van cadeauartikelen, een rommelmarkt een hapje en drankje in het restaurant.

Gerelateerde berichten

  • Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar?14 juni 2018 Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar? Voor de zomermarkt in de Stoevelaar van zaterdag 30 juni is het nog mogelijk om kramen in te nemen en vandaar uit te verkopen. De markt is daar dan van 14.30 tot 17.00 uur. Wie hier wil […]
  • Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar13 mei 2019 Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar In de belevingstuin van de Stoevelaar zijn in het afgelopen weekeinde tien nieuwe banken geplaatst. Deze zijn aangeboden door Reggehout. De banken zijn verspreid door de tuin te vinden. […]
  • NL Doet bij De Stoevelaar12 maart 2019 NL Doet bij De Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis en de Stoevelaar worden zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de mouwen gestoken. Zo zal een aantal leden van de Lionsclub en […]
  • Zomermarkt bij De Stoevelaar10 mei 2019 Zomermarkt bij De Stoevelaar Voor de zomermarkt bij De Stoevelaar, op zaterdag 15 juni, is de organisatie, nog op zoek naar hobbyisten die eigengemaakte spullen willen verkopen. De markt is van 14.30 uur tot 17.30 […]
  • Open Huis ouderenzorg Stoevelaar13 maart 2017 Open Huis ouderenzorg Stoevelaar De locaties van Carintreggeland in Goor en omgeving openen zaterdag haar deuren voor belangstellenden. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u kijken bij De Stoevelaar om te zien hoe het is […]