Afsluitend teamfeest Doesgoor

Op 19 juni organiseert het sportteam van ’t Doesgoor een afsluitend sportteam feest voor het sportieve jaar. “Via deze weg willen wij alle kinderen en natuurlijk de ouders bedanken voor het afgelopen jaar! Het wordt groots aangepakt en dit biedt de kinderen de gelegenheid om afscheid te nemen van onze stagiaires die alle leuke activiteiten, evenementen de gymlessen hebben verzorgd afgelopen jaar.” er wordt gestart om 14:30 uur tot en om 16:30 uur is het afgelopen.  Check hier voor meer info.

Gerelateerde berichten

  • Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen20 september 2017 Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen BSO Villa Sportief organiseert zaterdag samen met Wijkvoorziening ’t Doesgoor haar open dag van 10.30 tot 12.30 uur. Naast een informatiemarkt zijn er allerhande kinderactiviteiten. […]
  • Pietengym in sportzaal Kievitstraat22 november 2017 Pietengym in sportzaal Kievitstraat Zwarte Pieten zijn morgen (donderdag 23 november) en volgende week donderdag (30 november) te gast in de gymzaal aan de Kievitstraat om daar te gaan sporten met kinderen. Daar is van 15:00 […]
  • Startlocaties Wandelvierdaagse wijzigen niet19 mei 2018 Startlocaties Wandelvierdaagse wijzigen niet Het is goed bevallen en daarom worden dit jaar dezelfde startlocaties aangedaan tijdens de Goorse wandelvierdaagse die dinsdag over een week begint bij sportpark 't Doesgoor. Een dag later […]
  • Pietengym op ’t Doesgoor22 november 2016 Pietengym op ’t Doesgoor Tijdens de sportinstuif op 't Doesgoor zullen morgenmiddag Zwarte Pieten aanwezig zijn die speciaal Pietengym gaan geven. Het volgens de knechten van Sinterklaas hard nodig om hulppieten […]
  • Nieuwe website Wijkvoorziening ’t Doesgoor13 juli 2017 Nieuwe website Wijkvoorziening ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor heeft inmiddels een eigen website. Die bestaat naast de Facebookpagina van de welzijnsorganisatie. Er was vooral vanuit zorg- en welzijnsinstellingen veel vraag […]