Jubilarissen Apollo gehuldigd en Jubileumboek gepresenteerd

Tijdens de algemene ledenvergadering die gisteravond werd gehouden werd bij De Bebsel zijn zeven jubilarissen gehuldigd en is een speciaal Jubileum-fotoboek gepresenteerd over de 100-jarige Goorse muziekvereniging . Trombonist Fred Brunnekreef werd gehuldigd voor zijn 50 jarig lidmaatschap terwijl Toon van de Horst (trombone), Harry Masselink (trompet) , Dick Vorkink (trombone) en Marcel Boonk (slagwerk) werden gehuldigd voor hun 40 jaar lidmaatschap. Helga Versteegen (trompet) en Chantal van Wanrooij (dwarsfluit) kregen een speldje omdat al 25 jaar lid zijn van Apollo. Tijdens deze algemene ledenvergadering werd er door de expositiecommissie ook een fotoalbum gepresenteerd over 100 jaar Apollo. De opening van de tentoonstelling is op 16 augustus in het Goors Historisch Museum met als titel ‘100 jaar Apollo in woord en beeld’.

Foto’s: Apollo Goor

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]
  • Jubileumkrant Apollo op de mat18 april 2019 Jubileumkrant Apollo op de mat Een groot aantal Goorse huishoudens heeft het al gezien. Bij anderen valt het vandaag op de mat; een exclusieve bijlage in het kader van het 100-jarig jubileum van Apollo. Het Goorse […]
  • Apollo introduceert kras-actie14 april 2019 Apollo introduceert kras-actie Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’. Dit om geld te genereren in het kader van het 100-jarig jubileum. De fondsenwerving zal […]
  • Bennie Strikker vijftig jaar bij Apollo16 november 2015 Bennie Strikker vijftig jaar bij Apollo Tijdens de halfjaarlijkse vergadering van Muziekvereniging Apollo werden onlangs zeven leden in het zonnetje gezet. Lisanne Gelen en Annemiek Boonk werden gehuldigd voor 10 jaar […]