Verdachte steekpartij meldt zich

De man die wordt verdacht van het neersteken van een Gorenaar, begin juni, heeft zich gisteren gemeld bij de politie. Een 37-jarige man uit de stad Groningen herkende zichzelf op de camerabeelden die deze week zijn vrijgegeven en gaf zichzelf daarop aan, aldus RTV Noord. Een 29-jarige Gorenaar raakte bij het steekincident, dat in de nachtelijke uren plaatsvond in de Groningse Peperstraat, zwaar gewond. De man die is aangehouden zit vast voor verhoor. De videobeelden zijn inmiddels van internet gehaald door de politie. Waarom de man zich niet eerder meldde is niet bekend maar die vraag zal volgens de politie ‘één van de eerste vragen in het verhoor zijn’.

Screenshot van de beelden van de steekpartij

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar zwaar gewond na steekpartij in Groningen11 april 2019 Gorenaar zwaar gewond na steekpartij in Groningen Een 28-jarige Gorenaar is gisteravond zwaar gewond geraakt toen hij tijdens een avond stappen meerdere malen in zijn buik gestoken. Dat meldt de politie van Groningen. De man is […]
  • Hengelose verdachte ‘Meene-moord’ wederom vast9 februari 2015 Hengelose verdachte ‘Meene-moord’ wederom vast Op bevel van de rechtbank zit een 42-jarige Hengeloër wederom in voorarrest in verband met betrokkenheid bij de moord op een man uit Almere, die halverwege december in het Twentekanaal in […]
  • ‘TBS van Reggehof-moordenaar moet worden verlengd’16 februari 2017 ‘TBS van Reggehof-moordenaar moet worden verlengd’ De TBS van de Somaliër die zes jaar geleden een toen 46-jarige Irakees doodstak in de Goorse Reggehof moet met twee jaar worden verlengd. Dat heeft de officier van justitie vandaag […]
  • Gorenaar krijgt taakstraf na rellen bij FC Twente23 september 2015 Gorenaar krijgt taakstraf na rellen bij FC Twente Een 27-jarige Gorenaar heeft vandaag een taakstraf van 120 uur opgelegd gekregen. De rechter in Almelo achtte bewezen dat hij tijdens rellen bij de Grolsch Veste op 26 april jongstleden, […]
  • Politie deelt beelden van steekpartij5 juni 2019 Politie deelt beelden van steekpartij De politie heeft beelden online gezet van het neersteken van de 29-jarige man uit Goor in Groningen. Op de beelden is te zien hoe de man wordt gestoken in zijn maag. De Gorenaar raakte […]