Sem Minkjan in Overijssels ‘diabetes-team’

De Goorse voetballer Sem Minkjan is geselecteerd voor het Overijssels voetbalteam voor kinderen met diabetes. Hij is na een aantal selectiedagen geselecteerd om op zaterdag 29 juni medt zijn team te strijden tegen andere provincies om de nationale Diabetescup. Dit toernooi, dat wordt gehouden in het MAC3Parc-stadion van PEC Zwolle, is georganiseerd door de Bas van der Goor-foundation van oud-topvolleyballer- en diabeet Bas van der Goor. De 13-jarige Sem Minkjan voetbalt bij SV Hector en zat in het afgelopen seizoen in jo13-1. Hij is de zoon van Hector 1-aanvoerder Joost Minkjan.

Sem Minkjan

Gerelateerde berichten

  • Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby19 april 2017 Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby Er wordt komende zondag voor de Goorse voetbal-derby sv Hector-GFC een inzamelingsactie gehouden voor Sem Minkjan. Het 10-jarige diabetes-patientje speelt bij Hector in de JO11-1 en moet […]
  • Puntdak loopt geld bij elkaar voor suikerpatienten13 juni 2017 Puntdak loopt geld bij elkaar voor suikerpatienten De 10-jarige suikerpatient Sem Minkjan heeft na een succesvolle actie bij sv Hector zijn nieuwe Freestyle Libre al maar nu is het zaak om ook andere kinderen te helpen. De Freestyl Libre […]
  • Inzamelingsactie voor suikerpatient Sem1 maart 2017 Inzamelingsactie voor suikerpatient Sem Er is een inzamelingsactie gestart voor de Goorse suikerpatient Sem Minkjan. Hij heeft diabetes en moet meerdere keren per dag prikken om zijn glucosegehalte te meten. Er is een apparaat […]
  • EfficiĆ«nt Lettele wint laatste wedstrijd van Hector26 mei 2019 EfficiĆ«nt Lettele wint laatste wedstrijd van Hector Hector heeft de laatste wedstrijd van het seizoen onnodig verloren van Lettele. De Hecotrianen kregen de beste en meeste kansen, maar trokken uiteindelijk aan het kortste eind. Na veertien […]
  • Jansen schiet FC Twente naar zege tegen PEC Zwolle2 december 2017 Jansen schiet FC Twente naar zege tegen PEC Zwolle De in Goor woonachtige Ellen Jansen was gisteravond de gevierde vrouw na afloop van het duel tegen PEC Zwolle. Jansen maakte twintig minuten de tijd bij de stand 1-1 de winnende […]