Voetbal en Reggaefestival

Het Pinksterweekeinde kent dit jaar ook weer de nodige kerkdiensten in het kader van de ‘uitstorting van de Heilige Geest’ op de zevende zondag na Pasen. Daarnaast is er in Goor morgen het nodige te doen op voetbalgebied. Bij SV Hector is het Henk Nijenhuis-toernooi voor jeugdteams met tal van randactiviteiten terwijl in de sporthal de zaalvoetbalmiddag voor hulpbehoevende ouderen en verstandelijk gehandicapten is. Komende maandag hoopt eenieder op goed weer tijdens het Irie Vibes Reggeafestival op het Sterplein met de bands E-Mann & dreadless, Heights Meditation, Eazzup en de organiserende DJ Irie Vibes. Dat begint om 14:00 uur. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein14 mei 2018 Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein Na de succesvolle vuurdoop van vorig jaar staat er vandaag over een week wederom een Reggae-Festival op de rol in Goor. Opnieuw zal het Sterplein op Tweede Pinksterdag omgedoopt zijn tot […]
  • Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag4 mei 2017 Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag Een heus Reggaefeest op het Goorse Sterplein op Tweede Pinksterdag. Op die maandag, de vijfde juni, spelen er twee gerenommeerde reggaebands in het stadshart voor cafĂ© De Ster dat het […]
  • Reggea-festival weer druk bezocht10 juni 2019 Reggea-festival weer druk bezocht Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Nachttoernooi, Firezone, dressuur en uitvoering Excelsior…8 juni 2018 Nachttoernooi, Firezone, dressuur en uitvoering Excelsior… Een overvolle activiteitenagenda voor dit weekeinde met als eerste het nachttoernooi van de Goorse Mixed Hockey Club dat vanavond gehouden wordt op de kunstgrasvelden aan de Rubenstraat. […]