Beweegpark Doesgoor genomineerd voor bijdrage Menzisfonds

Het plan voor een multi-functioneel ‘Beweegpark’ bij wijkvoorziening ’t Doesgoor maakt kans op realisatie door een bijdrage uit het zogenoemde Menzisfonds. De verzekeraar heeft het plan, dat is ontwikkeld door fysiotherapeut Finn Hobelman, genomineerd en binnenkort wordt duidelijk of het ook bewaarheid kan worden. In het beweegpark komen diverse toestellen die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden.

Zo kunnen kunnen er spelen en een eigen invulling geven aan sport en spel. Daarnaast zijn de toestellen geschikt voor gebruik in trainingsprogramma’s. Daarnaast is het Beweegpark geschikt voor preventie en voor revalidatie. Zo kunnen ouderen de eigen mobiliteit onderhouden, en kan er valpreventie opgezet worden. Mensen die in de regio Twente verzekerd zijn bij Menzis krijgen binnenkort een mail waarin ze gevraagd wordt te stemmen op één van de tien in de regio genomineerde projecten. De ideeën met de meeste stemmen krijgen een bijdrage.

Gerelateerde berichten

  • Doesgoor krijgt 5 mille voor beweegpark15 juli 2019 Doesgoor krijgt 5 mille voor beweegpark Wijkvoorziening ’t Doesgoor krijgt €5.000,- uit het zogenoemde Menzisfonds voor het aanleggen van een beweegpark. In de afgelopen weken konden de leden van zorgverzekeraar Menzis stemmen […]
  • Geld voor beweegpark Doesgoor22 mei 2021 Geld voor beweegpark Doesgoor De gemeente Hof van Twente gaat €9.000 bijdragen aan het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor. SV Hector, KV Phenix 72, Ouderenvereniging Goor en Wijkvoorziening ’t Doesgoor zijn […]
  • Beweegpark Doesgoor geopend23 september 2021 Beweegpark Doesgoor geopend Het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor is gisteren officieel geopend door de bekende tv-gymnaste Olga Commandeur. Het beweegpark is er om ouderen meer te laten bewegen. Ook […]
  • Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor4 september 2021 Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, […]
  • Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent!18 juni 2021 Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent! Je mag er zijn zoals je bent! Onder dat motto organiseert Wijkvoorziening 't Doesgoor een aangepaste sportinstuif voor kinderen die naar het speciaal basisonderwijs gaan of die passend […]