Beweegpark Doesgoor genomineerd voor bijdrage Menzisfonds

Het plan voor een multi-functioneel ‘Beweegpark’ bij wijkvoorziening ’t Doesgoor maakt kans op realisatie door een bijdrage uit het zogenoemde Menzisfonds. De verzekeraar heeft het plan, dat is ontwikkeld door fysiotherapeut Finn Hobelman, genomineerd en binnenkort wordt duidelijk of het ook bewaarheid kan worden. In het beweegpark komen diverse toestellen die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden.

Zo kunnen kunnen er spelen en een eigen invulling geven aan sport en spel. Daarnaast zijn de toestellen geschikt voor gebruik in trainingsprogramma’s. Daarnaast is het Beweegpark geschikt voor preventie en voor revalidatie. Zo kunnen ouderen de eigen mobiliteit onderhouden, en kan er valpreventie opgezet worden. Mensen die in de regio Twente verzekerd zijn bij Menzis krijgen binnenkort een mail waarin ze gevraagd wordt te stemmen op één van de tien in de regio genomineerde projecten. De ideeën met de meeste stemmen krijgen een bijdrage.

Gerelateerde berichten

  • Doesgoor krijgt 5 mille voor beweegpark15 juli 2019 Doesgoor krijgt 5 mille voor beweegpark Wijkvoorziening ’t Doesgoor krijgt €5.000,- uit het zogenoemde Menzisfonds voor het aanleggen van een beweegpark. In de afgelopen weken konden de leden van zorgverzekeraar Menzis stemmen […]
  • Geef ze brood en spelen…21 april 2017 Geef ze brood en spelen… Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer […]
  • Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen20 september 2017 Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen BSO Villa Sportief organiseert zaterdag samen met Wijkvoorziening ’t Doesgoor haar open dag van 10.30 tot 12.30 uur. Naast een informatiemarkt zijn er allerhande kinderactiviteiten. […]
  • Goors Jeu de Boules-kampioenschap op ’t Doesgoor26 augustus 2018 Goors Jeu de Boules-kampioenschap op ’t Doesgoor Op sportpark 't Doesgoor wordt in september het Goorse Kampioenschap Jeu de Boules gehouden. De voorrondes op de zes banen die daar zijn aangelegd zijn er drie voorrondes op dinsdag 18 […]
  • Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor28 februari 2018 Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor gaat samen met SV Hector aangepast sporten aanbieden voor kinderen uit het speciaal onderwijs van 6 tot en met 12 jaar. Dit project wordt opgezet in […]