GFC gaat vol voor prijs zonder promotie

De beloning zal uitblijven maar de prijs blijft. GFC staat maandag in de finale van de nacompetitie met als inzet een plek in de derde klasse van het zondag-amateurvoetbal. Die plek zit er voor GFC niet in vanwege de overstap naar het zaterdagvoetbal maar dat wil niet zeggen dat de eergevoeligheid er minder om is. Na de zege op sv Zwolle in de halve eindstrijd (6-2) moet ook Albatross uit Ugchelen er aan geloven als het aan de rood zwarten ligt.

“We willen gewoon die nacompetitie winnen, daar gaan we vol voor” zegt trainer Romano Lammertink. Als sporter moet je altijd willen winnen, prijs of geen prijs.” Het duel wordt morgen gespeeld op het neutrale terrein van Witkampers in Laren en GFC is bijna volledig op volle oorlogssterkte. Alleen Daan Zwierink is nog niet terug van zijn stage in Afrika. Albatross werd in de competitie 12e in de derde klasse A en versloeg in de halve finale van de nacompetitie Sportclub Markelo met 3-0. De wedstrijd begint maandag, Tweede Pinksterdag, om 14:00 uur en de tussenstand is te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • GFC onderuit in finale nacompetitie10 juni 2019 GFC onderuit in finale nacompetitie GFC is er niet in geslaagd om de nacompetitie voor een plek in de derde klasse te winnen. De finalewedstrijd tegen Albatross werd in Laren met 2-3 verloren. GFC begon wel goed aan de […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geĆ«indigd in de vierde […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC ook volgend jaar vierdeklasser25 mei 2017 GFC ook volgend jaar vierdeklasser GFC is er zonder al teveel moeite in geslaagd om het tweeluik met Zenderen Vooruit in de nacompetitie, winnend af te sluiten en lijfsbehoud veilig te stellen. Na de 4-1 zege in eigen huis […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]