Ultra’s Rellie opmars naar 70ste verjaardag Rellie

Als heuse voetbalultra’s trokken ze gisteren door het stadshart van Goor. De mannen van De Rellie lieten niet onopgemerkt voorbijgaan dat zij dit jaar zeventig jaar bestaan. Met fakkels en een banier vervolmaakten ze een corteo om vervolgens af te sluiten met een spetterende feestavond. Het werd een uitstekende generale voor het festijn over minder dan drie weken: het School- en Volksfeest. (Foto’s: Barbara Trienen)

Gerelateerde berichten

  • “Het is een leefwijze”3 september 2019 “Het is een leefwijze” "Het is een leefwijze, een stuk Goorse cultuur waar je je als lid volledig aan committeert." Het zijn de woorden van Barbara Trienen. De Goorse fotografe kroop afgelopen jubileumseizoen […]
  • Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof29 juli 2019 Foto-expositie Biertent Rellie in De Reggehof Er wordt op 8 september een bijzondere foto-expositie ge-opend over de jubilerende Goorse Biertent Rellie. Het Goorse keurkorps dat jaarlijks met veel spektakel de Schoolfeestoptocht […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)12 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (1) - Vanaf vandaag trappen af met onze vaste rubriek Schoolfeestnieuws in het kort. Hebt u leuke nieuwtjes of weetjes over het School- en Volksfeest, mail dan via redactie@nullgoorsnieuws.nl […]
  • Rellie zoekt brommers en fietsen24 april 2019 Rellie zoekt brommers en fietsen De Fiets-Bromgroep van de Goorse Biertent Rellie is voor de komende allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest brommers, motoren, fietsen of onderdelen ervan nodig. Alles uit […]
  • Stekker uit Stichting Loer26 april 2019 Stekker uit Stichting Loer Stichting Loer gaat ter ziele. De organisatie Laat Ons Evenementen Regelen trekt zelf de stekker eruit. In een diplomatiek statement verklaren zij dat de doelstellingen om uiteenlopende […]