Ultra’s Rellie opmars naar 70ste verjaardag Rellie

Als heuse voetbalultra’s trokken ze gisteren door het stadshart van Goor. De mannen van De Rellie lieten niet onopgemerkt voorbijgaan dat zij dit jaar zeventig jaar bestaan. Met fakkels en een banier vervolmaakten ze een corteo om vervolgens af te sluiten met een spetterende feestavond. Het werd een uitstekende generale voor het festijn over minder dan drie weken: het School- en Volksfeest. (Foto’s: Barbara Trienen)

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)12 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (1) - Vanaf vandaag trappen af met onze vaste rubriek Schoolfeestnieuws in het kort. Hebt u leuke nieuwtjes of weetjes over het School- en Volksfeest, mail dan via redactie@nullgoorsnieuws.nl […]
  • Rellie zoekt brommers en fietsen24 april 2019 Rellie zoekt brommers en fietsen De Fiets-Bromgroep van de Goorse Biertent Rellie is voor de komende allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest brommers, motoren, fietsen of onderdelen ervan nodig. Alles uit […]
  • Stekker uit Stichting Loer26 april 2019 Stekker uit Stichting Loer Stichting Loer gaat ter ziele. De organisatie Laat Ons Evenementen Regelen trekt zelf de stekker eruit. In een diplomatiek statement verklaren zij dat de doelstellingen om uiteenlopende […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af24 juni 2018 Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af Hoewel de weergoden dit weekend nog wel eens van gedachten veranderden, bleef het in Goor deze zondagmiddag gelukkig droog. En dat was maar goed ook, want duizenden toeschouwers hebben […]