Goorse brandweer rukt uit voor loshangende takken

De brandweer in Goor is vanmiddag uitgerukt voor gevaarlijk loshangende takken aan de Oude Haaksbergerweg in Goor. Het gevaar werd echter op tijd ingedamd, want middels een autoladder uit Hengelo konden de takken van de boom af worden gezaagd en kwam er een einde aan de precaire situatie. (Foto: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Stormschade in Goor beperkt gebleven21 juli 2016 Stormschade in Goor beperkt gebleven Daar waar omliggende plaatsen als Rijssen en Wierden zwaar te lijden hadden onder de hoosbuien die aan het einde van de middag overtrokken, valt de schade in Goor mee. Er viel veel regen […]
  • Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof1 oktober 2018 Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een schuurbrand aan de Oude Haaksbergerweg. In appartemententcomplex Lindehof, waar in totaal achttien mensen wonen van de JP […]
  • Heftruck vat vlam25 maart 2016 Heftruck vat vlam De Goorse brandweer moest gisteren aan het begin van de avond uitrukken voor een brand in een loods aan de Oude Haaksbergerweg. Daar stond een heftruck in lichterlaaie. In de loods is ook […]
  • Storing verlichting Oude Haaksbergerweg29 maart 2018 Storing verlichting Oude Haaksbergerweg Na lang speurwerk heeft de gemeente een begin gemaakt met het openbare verlichtingsprobleem aan de Oude Haaksbergerweg. Cogas kon het verlichtingsprobleem nauwelijks oplossen, omdat de […]
  • Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter15 maart 2019 Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter Het onstuimige weer heeft vanmiddag tot overlast geleid op de weg tussen Goor en Enter. Daar knapte een grote tak van een boom die de weg blokkeerde. De brandweer moest eraan te pas komen […]