Ezeltje Prik geboren bij het Kukelnest

Een prachtig begin van deze Eerste Pinksterdag voor de medewerkers van kinderboerderij Het Kukelnest. Om 07:00 uur vanochtend werd daar, na een lange bevalling, een ezelinnetje geboren. “Ik leef op een roze wolk” aldus begeleidster Nienke Siemerink op Facebook. De nieuwe aanwinst van de Goorse kinderboerderij heeft de naam Prik gekregen en maakt het uitstekend. Het jonge ezeltje is tijdens openingstijden te bewonderen al wordt bezoekers vandaag gevraagd om tijdens de openstelling, moeder en dochter nog even wat rust te gunnen.

Gerelateerde berichten

  • Verstoten valparkiet liefdevol grootgebracht18 augustus 2015 Verstoten valparkiet liefdevol grootgebracht 'Missie voltooid' jubelt Nienke Siemerink van kinderboerderij 't Kukelnest vandaag op Facebook. Ze is er met liefde voor het vak √©n een gezond portie bevlogenheid, in geslaagd een […]
  • Schapen scheren op de kinderboerderij14 juni 2017 Schapen scheren op de kinderboerderij Er is komende zondagmiddag (18 juni) weer een Doemiddag voor kinderen bij 't Kukelnest. Dit keer staan schapen centraal. Arnole Vrugteman komt langs om te laten zien hoe een schaap […]
  • Wat gaat er gebeuren bij ’t Kukelnest?20 september 2018 Wat gaat er gebeuren bij ’t Kukelnest? Wat moet er in de toekomst allemaal gaan gebeuren bij kinderboerderij 't Kukelnest. Dat is de centrale vraag tijdens de ledenvergadering komende dinsdag in het gebouw op het terrein aan de […]
  • Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten25 juli 2018 Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten De verzengende hitte heeft allerlei gevolgen. Zo ook voor de openingstijden van de Goorse kinderboerderij 't Kukelnest. Daar is vanochtend besloten om tot nader order 's middags om 14:00 […]
  • Het Kukelnest als voorbeeld bij Jantje Beton19 maart 2017 Het Kukelnest als voorbeeld bij Jantje Beton Het Kukelnest in Goor wordt bij de Stichting Jantje Beton uitgedragen als leidend voorbeeld. Een filmpje van de Goorse¬†kinderboerderij om te laten zien hoe ze daar werken wordt aangedragen […]