Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 1000

De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is tweede geworden in de vierde race om het Open Nederlands Supercup 1000. De wegracer startte vanaf pole position maar, die had tijdens de race last van de harde wind,. Mede daardoorvmoest hij op de eindstreep alleen Danny van der Sluis uit Staphorst voor laten gaan. Nigel Walraven kwam als derde over de meet. Cliff Kloots is na vier van de elf races tweede in het algemeen klassement met een minimale puntenafstand op van der Sluis en blijft dus volop in de race voor de eindzege.

Cliff Kloots (l) en Danny van de Sluis (r) (foto: JTS Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen28 april 2018 Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is vandaag als tweede gefinished tijdens de tweede wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap in de zogenoemde Supersport 1000-klasse. De […]
  • Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen14 april 2018 Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen Cliff Kloots is vandaag vierde geworden tijdens de eerste race in de strijd om het Nederland kampioenschap Supercup 1000. De Goorse wegracer deed op het TT-circuit van Assen lang mee om de […]
  • Kloots derde in Assen4 juni 2017 Kloots derde in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is derde geworden in de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 1000. Op het circuit in Assen prolongeerde de wegracer op prima wijze […]
  • Kloots crasht in laatste race van het seizoen15 oktober 2017 Kloots crasht in laatste race van het seizoen Voor de laatste races in Assen stond wegracer Cliff Kloots nog op een mooie derde plek in de strijd om de Supercup 1000 maar een crash in de laatste race gooide roet in het eten. Daardoor […]
  • Cliff Kloots stelt tweede plek in ONK Supercup 1000 veilig15 oktober 2018 Cliff Kloots stelt tweede plek in ONK Supercup 1000 veilig De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is als tweede geĆ«indigd in het eindklassement van de ONK Supercup 1000. Tijdens de laatste twee races van het seizoen op het circuit van Assen werd hij […]