GFC-Albatross 2-3

Eindstand van de finale van de nacompetitie voor een plek in de derde klasse van het zondag-amateurvoetbal op het terrein van vv Witkampers in Laren (Gld):

14.00 uur: GFC – V.V. Albatross 2-3 (doelpunten GFC: Olaf Siegers en Dennis Vorkink penalty, rode kaart: Justin Vos)

Gerelateerde berichten

  • GFC – Raalte 6–120 april 2019 GFC – Raalte 6–1 Eindstand van de competitiewedstrijd in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 4G 18.00 uur: GFC - sv Raalte 6-1 (doelpunten GFC: Tim Wassink drie keer ,Olaf Siegers, Edo […]
  • GFC onderuit in finale nacompetitie10 juni 2019 GFC onderuit in finale nacompetitie GFC is er niet in geslaagd om de nacompetitie voor een plek in de derde klasse te winnen. De finalewedstrijd tegen Albatross werd in Laren met 2-3 verloren. GFC begon wel goed aan de […]
  • GFC gaat vol voor prijs zonder promotie8 juni 2019 GFC gaat vol voor prijs zonder promotie De beloning zal uitblijven maar de prijs blijft. GFC staat maandag in de finale van de nacompetitie met als inzet een plek in de derde klasse van het zondag-amateurvoetbal. Die plek zit […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]
  • Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast9 december 2018 Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast De eindstand van het duel in de derde klasse A: 3A 14.00 uur: KVV Losser - vv Twenthe  2-6 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Koen Morsink, Jeffrey Asbroek, Stein Jeurlink, Wouter […]