Derde plek Twenthe C1 in Uerdingen

Twenthe C1 is in het afgelopen Pinksterweekeinde derde geworden tijdens de strijd om de “Bayer Uerdingen Pokal”. Aan dit internationale toernooi in Duitsland deden 24 voetbalteams mee in de leeftijdscategorie onder 15-jaar. De Goorse hoofdklasser won op de eerste dag de drie poulewedstrijden van DWO (Nederland) (2-0), Hazerswoudse Boys (6-1) (Nederland) en Kastrup Boldklub 2 (3-0). Op de tweede dag speelde Twenthe C1 twee keer met 0-0 gelijk tegen respectievelijk OSV Hannover en Kastrup Boldklup 1. Daarna volgde de strijd om de derde plek tegen het Franse US Croissy. Dat duel werd met 2-1 gewonnen waardoor het podium bereikt werd.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]
  • Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales27 mei 2017 Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales Hector jo9-1 en Hector jo11-1 zijn er niet in geslaagd om de districtsbeker te winnen. De jongste jeugd, de vroegere F1, moest in Haaksbergen de meerdere erkennen in Berghuizen jo9-1. Het […]
  • GFC onder 15 naar NK in Valkenswaard31 maart 2018 GFC onder 15 naar NK in Valkenswaard De talenten van GFC jo15 hebben zich vandaag geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap jeugdvoetbal in Valkenswaard. De rood zwarten deden dat door verdienstelijke derde te worden […]
  • Twenthe C1 beslist zinderende titelstrijd en is kampioen26 mei 2018 Twenthe C1 beslist zinderende titelstrijd en is kampioen Ze beschikken over stalen zenuwen. De mannen van Twenthe C1. De jeugdige Tricolores wonnen na een zinderende ontknoping op de slotdag van de competitie met 1-0 van concurrent UD Weerselo. […]
  • Twenthe C1 kampioen na zege op ATC29 januari 2018 Twenthe C1 kampioen na zege op ATC Een feest in optima forma. De pupillen van Twenthe C1 hebben zich gekroond tot kampioen van de najaarscompetitie. De inhaalwedstrijd tegen ATC'65 werd met 1-2 gewonnen door de Goorse […]