Sarah voor Renate Roescher

Feest dit Pinksterweekend bij de familie Roescher. Renate zag namelijk afgelopen week Sarah. En deze mijlpaal heeft ze groots gevierd met familie en vrienden.Gerelateerde berichten

  • Sarah voor Annemarie Groothuis29 juni 2018 Sarah voor Annemarie Groothuis Voor Annemarie Groothuis is groots uitgepakt. De van oorsprong Markelose Goorse viert vandaag haar 50ste verjaardag en zag haar tuin ter ere daarvan omgetoverd met allerhande prullaria. In […]
  • Amsterdamse Sorena Sarah in Goor4 augustus 2020 Amsterdamse Sorena Sarah in Goor De Amsterdamse Serena Heere-Waalberg is gisteravond al aardig in het zonnetje gezet in en bij haar woning aan de Buitenhagen. Ze viert er vandaag haar 50e verjaardag. De kersverse Sarah, […]
  • Sarah voor Marieke Cent18 april 2019 Sarah voor Marieke Cent Marieke Cent heeft gisteren de 50-jarige leeftijd bereikt. Dit is met de familie, vrienden en de buurt tijdens het versieren van haar tuin al uitbundig gevierd. Aanstaand weekend wordt […]
  • Leo en Helena Wassen samen 1008 maart 2018 Leo en Helena Wassen samen 100 Deze week wordt in huize Wassen een bijzondere mijlpaal gevierd, Leo en Helena bereikten allebei de 50-jarige leeftijd. Abraham`s, Sarah`s en spandoeken sieren hun voortuin. Geheel volgens […]
  • Sarah vandaag voor Ellen Janssen24 april 2015 Sarah vandaag voor Ellen Janssen Ellen Janssen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. De Goorse zag haar tuin verrijkt met poppen, spandoeken en allerhande prullaria ter ere van deze mijlpaal. Vanavond wordt […]