American Stafford zoekgeraakt

Consternatie rondom De Jachtlust. Daar is Martijn Verdriet zijn bruine American Stafford kwijtgeraakt. Dit is gebeurd ter hoogte van de parkeerplaats. De vinder kan contact opnemen met 06-12903650.

Gerelateerde berichten

  • Wie is de eigenaar van dit hondje?5 juni 2017 Wie is de eigenaar van dit hondje? Bewoners van een huishouden aan de Laarstraat zijn vanavond verrast met een bezoek van een klein hondje.┬áDe eigenaar was echter in geen velden of wegen te bekken en dus heeft de hond […]
  • Jan zoekt zijn verloren fietstassen8 oktober 2019 Jan zoekt zijn verloren fietstassen Na een fietsretourtje van Hiltjesdamhof naar Bruins & Kwast kwam Jan er achter dat hij zijn fietstassen, zwart met blauwe bies van het merk Koga, kwijt was. Wie Jan kan helpen zijn […]
  • Sleuteltasje gevonden bij De Oliphant5 maart 2019 Sleuteltasje gevonden bij De Oliphant Op de parkeerplaats bij Medisch Centrum "De Oliphant" is een sleuteltasje gevonden. Het sleuteltasje is bruin van kleur en er zitten drie sleutels en een druppel in. Voor informatie kunt […]
  • Joke zoekt haar brillenkoker met bril12 april 2018 Joke zoekt haar brillenkoker met bril Joke is haar brillenkoker, bruin van kleur, verloren met daarin een bril met glazen op sterkte. Waarschijnlijk is zij deze verloren in de PC Hooftstraat of op de parkeerplaats bij de Aldi. […]
  • Monique zoekt haar portemonnee10 mei 2019 Monique zoekt haar portemonnee Een bruine dames-portemonnee, met daarin een aantal passen, een rijbewijs en foto`s, daarnaar is Monique op zoek. Ze is deze woensdagavond verloren bij de EMTE. Heeft u deze gevonden, […]