Hippiesparty van jarigen Yentl en Wilma

Een heus hippie-festijn bij De Bebsel gisteren. Daar organiseerden de jubilerende Yentl (25 jaar) en moeder Wilma (60 jaar) Schomaker een waar Woodstock-festival. De twee dames worden via deze weg namens hun vrienden en familie nog van harte gefeliciteerd.

Gerelateerde berichten

  • Erik en Anja Assink in het zilver3 juli 2016 Erik en Anja Assink in het zilver Erik en Anja Assink vieren vandaag hun 25-jarig huwelijk. Erik is jarenlang keeper geweest bij vv Twenthe, Anja is al jaren het vertrouwde gezicht bij Holtmaat. Namens de familie en […]
  • Margo en Edwin vieren zilveren huwelijk8 maart 2016 Margo en Edwin vieren zilveren huwelijk Feest aan de Iependijk. Edwin en Margo Slaghekke vieren vandaag hun 25 jarig huwelijksfeest. Met het gezin vierden Margo en Edwin, die in Goor bekendheid geniet vanwege zijn lokale […]
  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • Ladies50 samen goed voor 3 Sarah’s15 juni 2012 Ladies50 samen goed voor 3 Sarah’s Vandaag is het groot feest voor de hartsvriendinnen Bernadette Lentelink, Jolanda Jacobi en Marieke Staijen. In een tijdsbestek van 10 dagen zijn ze alle drie jarig, Bernadette verzorgde […]
  • Anouk heeft halve Sarah4 maart 2020 Anouk heeft halve Sarah Het is feest in de Guido Gazelle-hof op De Whee in Goor. Daar viert Anouk Oosterveld vandaag haar 25e verjaardag. En dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De korte maar […]