Reggea-festival weer druk bezocht

Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een aantal bands op, afgewisseld met de organiserende DJ Irie Vibes en dat viel ook dit jaar weer prima in de smaak. Veel Gorenaren wisten de weg te vinden naar het stadshart waar ze de biertjes goed lieten smaken. Muzikaal hoogtepunt was het optreden van een een 10-jarig, uiterst talentvol drummertje, die de harten veroverde met zijn passievolle performance, tijdens een van de laatste acts op het podium.

Gerelateerde berichten

  • Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar22 juli 2018 Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed […]
  • Nieuw muzikaal evenement in Goor10 maart 2018 Nieuw muzikaal evenement in Goor Er komt een nieuw muzikaal evenement op het Sterplein in het Goorse Sterplein. Op zaterdag 8 september vindt daar de eerste editie plaats van 'Vrienden op het STERplein'. Dan zullen […]
  • Verkoop woningen ‘N8’ volgende week van start24 september 2022 Verkoop woningen ‘N8’ volgende week van start Komende maandag, 26 september, start de verkoop van het nieuwbouwproject N8 in Goor. Er worden acht woningen gebouwd achter Café De Ster op de plek waar nu nog de feestzaal en garageboxen […]
  • Voetbal en Reggaefestival7 juni 2019 Voetbal en Reggaefestival Het Pinksterweekeinde kent dit jaar ook weer de nodige kerkdiensten in het kader van de 'uitstorting van de Heilige Geest' op de zevende zondag na Pasen. Daarnaast is er in Goor morgen […]
  • Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein29 juli 2018 Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels […]