Reggea-festival weer druk bezocht

Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een aantal bands op, afgewisseld met de organiserende DJ Irie Vibes en dat viel ook dit jaar weer prima in de smaak. Veel Gorenaren wisten de weg te vinden naar het stadshart waar ze de biertjes goed lieten smaken. Muzikaal hoogtepunt was het optreden van een een 10-jarig, uiterst talentvol drummertje, die de harten veroverde met zijn passievolle performance, tijdens een van de laatste acts op het podium.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw muzikaal evenement in Goor10 maart 2018 Nieuw muzikaal evenement in Goor Er komt een nieuw muzikaal evenement op het Sterplein in het Goorse Sterplein. Op zaterdag 8 september vindt daar de eerste editie plaats van 'Vrienden op het STERplein'. Dan zullen […]
  • Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar22 juli 2018 Zomerbarbecue voor herhaling vatbaar Het weer was uitstekend, de muziek was goed en er werd heerlijk gegeten en gedronken. De Grote Goorse Zomer-Barbecue bleek een voltreffer. Het Sterplein was goed gevuld en de sfeer deed […]
  • Voetbal en Reggaefestival7 juni 2019 Voetbal en Reggaefestival Het Pinksterweekeinde kent dit jaar ook weer de nodige kerkdiensten in het kader van de 'uitstorting van de Heilige Geest' op de zevende zondag na Pasen. Daarnaast is er in Goor morgen […]
  • Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein14 mei 2018 Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein Na de succesvolle vuurdoop van vorig jaar staat er vandaag over een week wederom een Reggae-Festival op de rol in Goor. Opnieuw zal het Sterplein op Tweede Pinksterdag omgedoopt zijn tot […]
  • Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag4 mei 2017 Reggaefestijn Sterplein op Tweede Pinksterdag Een heus Reggaefeest op het Goorse Sterplein op Tweede Pinksterdag. Op die maandag, de vijfde juni, spelen er twee gerenommeerde reggaebands in het stadshart voor cafĂ© De Ster dat het […]