Is er wel geld tijdens Schoolfeest ?

Door een storing bij de pin-automaat van de ABN was het gisteren niet mogelijk om te pinnen in het Goorse centrum en dat was met name lastig voor bezoekers van het Reggea-festival. Het deed ook de vraag rijzen wat te doen als er tijdens het Schoolfeest een dergelijke storing is. Dit omdat de pin-automaat bij de Rabobank in de Kerkstraat door de verhuizing is verwijderd. Bianca Zweers van De Tapperij zag tegenover het café files van mensen die tevergeefs probeerden cash geld te krijgen. Ze plaatste vandaag een bericht op Facebook waar veel reacties op kwamen. Ook van de ABN. De bank beloofde om de automaat tijdens het Feest der Feesten extra te ‘monitoren’ en daar waar nodig tijdig bij te vullen. Of en wanneer er een pinautomaat bij het gemeentehuis komt, is niet bekend. De Rabobank opent daar binnenkort een filiaal.