Schoolfeestboekje gepresenteerd

Het spoorboekje voor het komende School en Volksfeest is gisteravond gepresenteerd in de vergaderruimte van de Schoolfeestloods. Daar lichtte voormalig voorzitter Henk Dollekamp het programma toe aan de aanwezige pers. Verder werd er tijdens de bijeenkomst even stilgestaan bij het jubileum van Apollo dat dit jaar met een eigen nummer het Schoolfeest zal opluisteren. Het boekje met wetenswaardigheden zal huis aan huis worden verspreid. De uitgebreide Schoolfeestkrant van deze site zal volgende week op de mat vallen bij de mensen uit ’t Twentse Haagje om in het feestgevoel te komen.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Schoolfeestboekje 2016 ziet levenslicht9 juni 2016 Schoolfeestboekje 2016 ziet levenslicht In de loods is vanavond het Schoolfeestboekje gepresenteerd. Voorzitter Erwin Zwierink sprak bij de lancering tevens met de aanwezige pers over de 141ste uitgave van het School- en […]
  • Een kijkje nemen bij de wagenbouwers…18 mei 2018 Een kijkje nemen bij de wagenbouwers… Het is een traditie die aan populariteit wint. De inloopdagen op de zaterdagen bij de loods. Vier wekke veur’t Schoolfeest kan men een kijkje nemen bij de wagenbouwers. Hoe geven ze […]
  • Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen28 maart 2015 Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen Het worden weer een drietal rumoerige maanden aan de Nijverheidsweg. Met de opening van de loodsen is het Schoolfeestseizoen van 2015 officieel geopend. Voorzitter Erwin Zwierink gaf de […]
  • Programma Schoolfeest één op één doorgeschoven10 juni 2020 Programma Schoolfeest één op één doorgeschoven Het muzikale programma van het School- en Volksfeest dat dit jaar te horen en te zien zou zijn in de Goorse Tente, is één op één doorgeschoven naar de editie van volgend jaar. Dat zegt […]